ACNEWS

Angelina Jolie állítja: megverte őt egykori férje

A színésznő sokkoló vádakkal állt elő, és még az FBI-t is beperelte.

Hirdetés
Ad image

A színésznő sokkoló vádakkal állt elő, és még az FBI-t is beperelte.

Angelina Jolie még 2016-ban fordult bírósághoz Jane Doe álnéven. Mindez most szivárgott ki, és az iratokból kiderült, hogy a színésznő azt mondta, megverte őt a férje, és a közös fiukat Maddoxot is.

„Sörrel locsolt le, hátraráncigált az utastérből, és a vállamnál rángatva azt ordibálta nekem: Tönkre b@sztad a családunkat! Ezek után felpofozott és a könyökömön is sérülést okozott. Nemcsak velem erőszakoskodott, a nagyfiunkat, Maddoxot is megütötte” – állt Angelina Jolie vallomásában.

A TMZ infói szerint a vádat ejtették, mert nem állt rendelkezésre elég bizonyíték. A sztori viszont itt még nem ért véget. Jolie ugyanis perbe hívta az FBI-t is. Követelte, hogy adják ki neki az üggyel kapcsolatos nyomozati anyagot. Mondván, nem akarja, hagyni, hogy Brad Pitt megússza a brutális tettét. A nyomozás átláthatatlanságára panaszkodott, és arra, hogy nem indokolták meg pontosan, miért nem neki adtak igazat – írja a Blikk.

Brad Pitt nem szólalt meg az eset kapcsán, de minden korábbi vádat tagadott, amit felhoztak ellene.

„Angelina Jolie maga szivárogtatta ki most a dokumentumokat az alaptalan vádjaival, hogy megtudja a nagyközönség is. Ezzel az a szándéka, hogy volt férje ellen próbálja hangolni a közvéleményt, éppen úgy, ahogyan Amber Heard próbálkozott ezzel, amikor családon belüli erőszakkal vádolta volt férjét, Johnny Deppet, aztán ő is elvesztette a pert. A jogi csatározás évek óta zajlik Angelina és Brad között, végtelennek tűnik ez a harc” – mondta Brad Pitt egyik barátja a TMZ-nek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés