ACNEWS

Halálra taposta az anyát: „Semmit sem éreztem”

Fotó: Illusztráció / Pexels
Fotó: Illusztráció / Pexels
A férfi, aki halálra vert egy anyát, majd a holttestét egy bőröndbe rejtve tartotta, a hátborzongató vallomásban azt mondta, nem érzett semmit.
Hirdetés
Ad image

A 35 éves Matthew Waddell szörnyű támadást indított a 38 éves Sarah Albone ellen, katasztrofális sérüléseket okozva neki. Ezután a háromgyermekes anyuka, Sarah holttestét egy bőröndbe dobta, amelyet a bedfordshire-i Biggleswade-i otthonában hagyott egy gurulós kukában.

Egy hónappal a gyilkosság után – Waddell videóüzenetet küldött egy barátjának, miközben Sarah pár méterre tőle bomlott. Azt mondta neki: „Erről szól a karácsony – egy nagy pohár bor és James May (televíziós műsorvezető) beszélgetése a különböző sajtokról”.

Sarah-t végül három hónappal később találták meg. A bőröndöt ipari fóliába csomagolták, és a szemét alá rejtették. Amikor kinyitották, a rendőrök magzati pózban, pizsamában találták a halott édesanyát. A boncolás a halál okaként légúti elzáródást állapított meg, amelyet a fejét ért súlyos sérülések okoztak.

Kiderült az is, hogy a szklerózis multiplexben szenvedő anyát ütlegelték, rugdosták és taposták. Miközben a rendőrség átkutatta az otthonát, találtak egy feljegyzést, amelyet a gyilkosa írt: „Annyiszor tapostam a fejedre, hogy szó szerint behorpadt, de te még mindig lélegeztél. Megragadtam egy törölközőt, és a fejed köré tekertem. Mindenhol vér volt. Semmit sem éreztem.”

Matthew Waddell azt mondta Sarah családjának és barátainak, hogy kórházban kezelik, és nem lehet vele kapcsolatba lépni, hogy eltussolja a bűncselekményt. A férfi a nő bankkártyájához is hozzájutott, és eladta az áldozat holmiját, miközben az a szemetesben bomlott. A férfit azután kapták el, hogy Sarah mostohatestvére, Corinne Foster gyanút fogott az ál-SMS-ek miatt – számolt be róla a The Sun.

A pár 2020 novembere óta volt együtt. Sarah 2021 januárjában megpróbált véget vetni a dolognak, de a kapcsolat három hónappal később újraindult. Miután másodszor is megpróbálta elhagyni Waddellt, a férfi többször is megjelent a nő otthonában, mígnem letartóztatták zaklatásért. A rendőrök óvadék ellenében szabadlábra helyezték azzal a feltétellel, hogy nem léphet kapcsolatba a nővel, de Waddell ezt figyelmen kívül hagyta, és meglátogatta az anyát az otthonában.

Waddell tagadja a gyilkosságot.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés