ACNEWS

Pokoli történet: erre kényszerítette feleségét, kutyáját, fiát a győri apa

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A legdurvább, legbetegesebb dolgokat művelte családjával a családapa. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
Hirdetés
Ad image

A házaspár 2019 augusztusában Szerbiából költözött Magyarországra. Házasságukból öt gyermek született, akiket fizikailag és érzelmileg elhanyagoltak. A családapa 2018. évtől kezdődően többször rávette a feleségét, hogy kutyájukkal szexeljen, mindezt pedig kamerára is vette. A gyomorforgató dolgok viszont még csak ekkor kezdődtek.

Az apuka 2020 májusáig több alkalommal 15 éves lányával szexuális kapcsolatot létesített. Előfordult, hogy erre a legkisebb gyermek, a 4 éves kislány jelenlétében került sor. A horror a többi gyereket is elérte. Abban az évben, tavasszal a másik, 16 éves lányát is megpróbálta szexuálisan molesztálni. A férfi 2020. év elején többször arra kényszerítette a 11 éves fiát, hogy az édesanyjával szexeljen. Az anya kezdetben tiltakozott, de végül mindenben közreműködött a férjével.

Az agresszív férfi a gyerekeit lelkileg is gyötörte, azzal fenyegette, hogy ha nem teszik meg, amit mond, agyonveri őket, és utcára teszi. A nő tudott a párja viselkedéséről, de passzív maradt, nem fordult hatósághoz, nem védte meg a gyerekeit. A szülők magatartásának következtében a gyerekek érzelmileg, lelkileg súlyosan sérültek.

A Győri Törvényszék az apát 10 rendbeli bűncselekmény miatt 18 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra, az anyát 6 rendbeli bűncselekmény miatt 9 év fegyházbüntetésre, 9 év közügyektől eltiltásra ítélte. Mindkettőjüket végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi. Szülői felügyeleti jogukat három, még kiskorú gyermekük vonatkozásában megszüntette.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a szülők nem csak a jogi, hanem a legalapvetőbb erkölcsi kötelezettségüket szegték meg, pokollá téve gyermekeik életét. Mindezekre figyelemmel a büntetések súlyosítását tartja indokoltnak. Az ügyben másodfokon a Győri Ítélőtábla fog dönteni – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!