ACNEWS

Halott csecsemőket találtak a vérfertőző apánál és lányánál

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A kisbabák maradványait sekély sírokban találták meg az apa és lánya pincéjében. Életfogytiglani börtönre számíthatnak vérfertőzés és gyilkosság miatt.
Hirdetés
Ad image

Az 54 éves Piotr Gierasikot és a 20 éves Paulina Gierasikot a szörnyű felfedezés után letartóztatták, és most életfogytiglani börtönbüntetésre számíthatnak. A csecsemők maradványait sekély sírokban, műanyag zacskókba csomagolva találták meg az észak-lengyelországi Czerniki faluban lévő birtokon.

A kerületi ügyészség munkatársa elmondta: „A nőt kétrendbeli gyilkossággal és az apjával való vérfertőző kapcsolat vádjával vádolják. A férfit háromrendbeli gyilkossággal, a 20 éves lányával való vérfertőzés vádjával, valamint egy másik lányával való vérfertőző kapcsolat létesítésének vádjával vádolták meg”.”

A meggyilkolt csecsemők közül kettő az apa és 20 éves lánya vérfertőző kapcsolatából származott, amely közös megegyezésen alapult. A harmadik halott baba egy másik lányával folytatott kapcsolatából származik, miután megerőszakolta őt.

Piotr 15 évvel ezelőtt költözött a faluba, és miután felesége meghalt, egyedül nevelte gyerekeit. Az egyik heylbéli elmondta: „Az apa egyedül maradt a gyerekekkel. Sokan vannak, tízen vagy tizenketten, a legidősebbek már elmentek. Piotr mindenkiben jó benyomást keltett. Az udvar ugyan elhanyagolt, de új ablakokat szerelt be a házba. Nyoma sem volt annak, hogy ivott volna. A gyerekeket sokszor sétálni vitte, vagy az erdőbe gombát szedni. Hétköznapi embereknek tűntek. Ki gondolta volna, hogy ilyen ocsmányságok vannak az otthonukban”.

A 20 éves Paulina egyik kollégája gyanút fogott, hogy terhes, miután nagy, bő ruhákat kezdett hordani. Ezután három hétre kivette a szabadságát, de egy héttel később visszatért. Az egyik bolti dolgozó kolléga azt mondta: „Mindannyian sejtettük, hogy terhes, azt hiszem, öveket kötött magára, mint egyfajta fűzőt. Amikor korábban visszatért a szabadságáról, a változás látható volt. Sokkal vékonyabb, gyengébb volt, és állandóan fáradt. Amikor a gyermekről kérdeztük, meglepetést színlelt és tagadta.”

Egy másik helyi lakos úgy nyilatkozott: „Úgy éltek, mint egy pár. A lány a keresztnevén szólította az apját. Kéz a kézben sétáltak. Néhány hónapja a férfi leborotválta a lánya fejét, hogy a többi fiú ne nézzen rá.”

Paulina egyik munkatársa állítólag riasztotta a szociális szolgálatot, miután látott egy nyugtalanító sms-t, amelyet a 20 éves lány küldött az apjának. Az ügyészek most boncolásra várnak, hogy megállapítsák, hogyan haltak meg a csecsemők, a rendőrség pedig további holttestek után kutat a házban – számolt be róla a Mirror.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés