ACNEWS

Bajban a Sztárbox: Árpa Attila nemet mondott a sokmilliós gázsira

Egyelőre rejtély, ki ugrik be a mentálisan beteg teniszező helyett, Árpa Attilát hiába kérték, nemet mondott a sokmillós csúcsgázsira.
Hirdetés
Ad image

Az AcNews információja szerint csúcsgázsiért Árpa Attila helyettesíthetné a mentális betegséggel küszködő Noszály Sándort, aki nem képes a Sztárbox műsorának szuperdöntőjében ringbe lépni. Lapunk neve elhallgatását kérő RTL-es informátora elárulta: a csatorna már fel is kérte Árpa Attilát a Mészáros András elleni meccsre. Azonban a színész-producer a sokmilliós szerződésre első körben nemet mondott.

” Árpa szereplése a legnagyobb sikert hozta a Sztárbox műsorának, a szurkolók imádták őt, valósággal felrobbantották miatta a nézőteret. Attila most fejezte be a Pokoli Rokonok forgatását, tényleg ráférne a pihenés – árulta el az AcNewsnak az informátora. – Ez az oka, hogy nemet mondott. De ha nagyon nagy a baj, szerintem van az a pénz, amiért megmenti a produkciót. És beugrik a szuperdöntőbe, hogy megvívjon Mészáros Andrással.” Az ügy kapcsán kerestük Árpa Attilát, de nem értük utol.

Rejtély, ki lesz Mészáros ellenfele

Tehát egyelőre rejtély, hogy ki csap össze Mészáros András színésszel. De az is lehetséges, hogy az RTL egy, már kiesett versenyzőt hív vissza, aki ellenfele lehet Mészáros Andrásnak. Ebben a súlycsoportban még Lmen Prala, Pulai Imre, Németh Kristóf, Czutor Zoltán és Király Péter jöhet szóba. „Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra. És szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges” – idézte Noszály Andrea közleményét a story.

„Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség. Amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban. Pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről. Ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat.” – zárta gondolatait Noszály Andrea.

Megszólalt az RTL

„Az ismeretes, hogy a Sztárbox október 6-án megrendezett nehézsúlyú elődöntőjének másnapján Noszály Sándor – aki megnyerte az összecsapást – az Egyesült Államokba utazott. Majd az Instagram oldalán közzétett videói miatt nagyon sokan aggódni kezdtek a sportolóért. A produkcióhoz is érkezett kérdés azzal kapcsolatban, hogy Sándor miként folytatja a versenyt és erről mikor születik döntés. A produkció képviselői szerették volna személyesen felvenni a kapcsolatot a versenyzővel, aki a mai napon (10. 16.) hazatért Magyarországra, de erre nem volt lehetőségük. Noszály Sándor családjától kapott információk szerint, Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a Sztárbox versenyét, így nem vesz részt a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben. Egészségügyi állapotáról további információk megosztására nincs lehetőségünk. Noszály Sándornak mielőbbi felépülést kívánunk” – írta az RTL.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés