ACNEWS

Szülnie kellett a megerőszakolt 13 éves amerikai lánynak

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A helyi abortusztörvény miatt, világra kellett hoznia gyermekét a tininek, akit megerőszakolt egy pedofil férfi.
Hirdetés
Ad image

A csak Ashleyként nevezett 13 éves kislány egy fiúnak adott életet nemrégiben. Missisipiben tavaly törölték el az abortuszhoz való jogot, így kénytelen volt világra hozni a gyermeket.

Mindez azután történt, hogy tavaly ősszel egy ismeretlen férfi bement az udvarukra, amikor ő épp egy TikTok-videót vett fel. A lány testvére és nagybátyja a házban tartózkodott, így senki nem látta, ahogy a férfi megerőszakolta.  Később az édesanyja vitte el orvoshoz, miután felfigyelt arra, hogy a lány folyamatosan hány, és a kedélyállapota is megváltozott. Akkor mondta el a 13 éves Ashley, hogy mi történt vele.

A család az abortusz mellett döntött volna, a helyi törvények miatt viszont ezért egészen Chicagóig kellett volna menniük. Mississippiben ugyanis bár abban az esetben legális az abortusz, ha a gyermek nemi erőszak útján fogant vagy a terhesség az anya életét veszélyezteti, a beavatkozást nem végzik el az államban. A családnak azt tanácsolták, hogy menjenek a kilenc órányi autóútra fekvő Chicagóba, ahol a legközelebbi abortuszklinika van. Korábban Mississippiben is volt egy, de a 2022-es abortusztörvény után bezárták. Ashley anyja elmondta azt is, hogy a chicagói útnak olyan költségei lettek volna, amit nem engedhettek meg maguknak – írja a 24.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés