ACNEWS

Autós és motoros verte egymást a Pesti úton – VIDEÓ

Az ügynek biztos, hogy jogi következményei lesznek Fotó: police.hu
Az ügynek biztos, hogy jogi következményei lesznek Fotó: police.hu
A rögtönzött bunyó feltartotta a forgalmat, úgy tűnik, nemcsak garázdaság, hanem közlekedési bűncselekmény is történt.
Hirdetés
Ad image

Fényes nappal az úttest közepén egymást verte a furgon sofőrje és egy kismotort vezető férfi a fővárosi Pesti úton. Az hagyján, hogy a látvány a közlekedőkben riadalmat keltett, de fel is tartották a forgalmat. A Pesti út forgatagában a küzdő felek még a járművüket sem hagyták el: a motoros a gépe felett állva, az autós pedig közvetlen a furgon ajtajában ütötte a másikat.

Egy szemtanú fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, a felvételt elküldte a Budapesti Autósok oldalára. Jól látszik, amikor az autós végre megunta a verekedést, visszaszállt a furgonjába és elhajtott – írta az index.

„Egy kis incidenskezelés a Pesti úton, szeptember 25 délután. Előzményeket nem láttuk, mikor odaértünk a motoros és az autós dulakodtak, majd elcsattant pár pofon és az autós nagy gázzal elhajtott (vissza a városközpont felé). A motoros nem tudta beindítani a motort, majd mikor sikerült, visszafordult és nyélgázzal üldözőbe vette” – kommentálta a felvételen látható eseményeket az olvasó. A videót azóta már a rendőrség is látta, így az esetnek biztos, hogy büntetőjogi következményei is lesznek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés