ACNEWS

Az álomszép sellő fazonú esküvői ruha titka

Forrás: EverDerm
Forrás: EverDerm
Minden menyasszony azt szeretné, hogy tökéletesen álljon rajta a ruha. Ezzel a trükkel pedig 2 hét alatt elérhető az álomalak.
Hirdetés
Ad image

A sellő szabás az egyik legnépszerűbb fazon a menyasszonyok körében. Ez a fazonú esküvői ruha, ahogyan a neve is sejteti, egy hableány alakjára emlékeztet. A felső része, valamint a szoknya térd magasságig a test vonalát követi, majd onnan bővül – akárcsak egy sellő uszonya. Ez a fazon nagyon hasonlít az úgynevezett trombita esküvői ruhafazonra, a két stílust ezért sokan össze is keverik. Míg a sellő ruhák szoknya része a térdtől, a trombita ruhák combközéptől bővülnek. Mivel ez a szabás kihangsúlyozza az alakot, a szakértők ezt a magas, homokóra alakú aráknak szokták ajánlani. Akikre ez a fazon eredetileg is tervezve lett. A menyasszony elképzelései azonban nem mindig egyeznek meg azzal, ami fazonban valóban illik is testalkatukhoz.

Nem mindegy, hogy hol vesszük a ruhát

Éppen ezért olyan fontos, hogy a tanácsadók 100%-osan az arára koncentráljanak a ruhaválasztás során. Így könnyebb olyan ruhát találni, ami a menyasszony elképzeléseinek és alakjának is megfeleljen. Magyarország egyik legexkluzívabb esküvői ruha szalonjában, a LOVE Szalonban a tanácsadók figyelme másfél órára kizárólag a menyasszonyokra összpontosul. Ezidő alatt nem csak a tökéletes ruhával, hanem egy felejthetetlen élménnyel is gazdagodnak az arák.

Két hét alatt elérhető az álomalak

Ugyanakkor, ha nem rendelkezel tökéletes homokóra alakkal, akkor sem feltétlen kell lemondanod a sellő fazonú ruhákról. Általában az álomalakhoz vezető utolsó lépések a legnehezebbek, ami az esküvői felkészülés rövid időszakában szinte lehetetlen küldetésnek is tűnhet. Az EverDerm Klinika egyedülálló testkezelésével azonban akár két hét alatt is elérheted a vágyott alakot. A Slim Drone testkezelés különlegessége a SKEYNDOR által kifejlesztett nem mindennapi hatóanyag beviteli módszer, az úgynevezett “drón technológia”.

Forrás: EverDerm

Ennek segítségével sejtszinten lehet kezelni adott problémát. A dinamikus fototerápia, a thermostimuláció és az elektrostimuláció együttes hatásával ezzel az eljárással nem csak alakformálás lehetséges. De akár cellulitkezelés, feszesítés, sőt izomformálás is! A hatásos és hosszútávú eredmény érdekében érdemes egy 6 alkalmas kezeléssorozaton részt venni. Amit 2 hét alatt le is kell járni. Így nem kell hónapokon keresztül vért izzadni az edzőteremben a nagy nap előtt. Elég csak az étkezésre és a megfelelő mennyiségű alap testmozgásra odafigyelni, a többit pedig rábízhatjuk a gépre.

A Slim Drone egy olyan eljárás, amivel az edzéssel járó felesleges stressztől megszabadulhatsz. Miközben a tökéletes sellő fazonú ruha a tiéd lehet. Kell ennél több? (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés