ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

„Az apám megdugta a férjem és megfertőztek HIV-vel”

Fotó: Unsplash/Abigail Keenan
Fotó: Unsplash/Abigail Keenan
19 éves volt, amikor teherbe esett, hozzáment párjához. Aki titkon a lány apjával hált. A fiatal anyuka végül tőlük kapta el a HIV-et.
Hirdetés
Ad image

Brenda mindössze 19 éves volt, amikor teherbe esett akkori élettársától, akit lelkész apján keresztül ismert meg. Ő volt az, aki meggyőzte, hogy a fiúval ideális párost alkotnak, majd összeboronálta őket. Miután azonban a pár összeházasodott, Brenda rájött a megdöbbentő igazságra. Az apja lefeküdt a férjével. Pont, mintha kifejezetten álcának akarta volna használni lányát. „Elárulva éreztem magam. Undorodtam, úgy éreztem, nem érek semmit. Már nem hittem az örök hűségben” – idézte Brendat a DailyStar.

A floridai anyuka a továbbiakban kifejtette: „Apukám azt mondta, hogy ő az egyik barátja. Mindenki tudta, hogy én vagyok a prédikátor gyereke, és sokan egyfajta megszállottságot éreztek irántam. Az apám pedig azt akarta, hogy férjhez menjek. Bemutatott minket egymásnak, úgy gondolta, hogy összeillünk. Én azt hittem, ő csak apám gyülekezetének tagja. Csapdában éreztem magam. Depressziós voltam” – mondta el a lány a Love Don’t Judge című YouTube sorozatban. Azonban a legrosszabb még hátra volt. Brenda orvoshoz fordult, miután nemcsak lelkileg, de fizikailag is egyre rosszabbodott az állapota. Kiderült, hogy HIV-pozitív.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban Brenda számára. Otthagyta férjét és örökre megszakította apjával a kapcsolatot. Annak ellenére is, hogy rettegett, senki se fogja elfogadni a betegségével együtt. Végül a ma már háromgyerekes édesanya Brandon oldalán találta meg a boldogságot. Elmondása szerint az első pillanatban beleszeretett. Azonban rettegett elmondani neki a történetét.

Brandon támogatása azonban sosem lankadt. Közös YouTube-csatornát indítottak IAm Brenda J címen, ahol megosztják tapasztalataikat, és arról beszélnek, hogy milyen HIV-pozitívként a mindennapi élet. A gyógyszerek szedése rutinszerű Brenda számára, és a házaspár intimitásához gondos tesztelés is hozzátartozik. Brenda büszkén jegyzi meg, hogy mindhárom gyermeke HIV-negatív.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!