ACNEWS

Az egészséges haj önbizalmat ad

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
A haj állapota nagy mértékben hozzájárul az ember önbizalmához egy jól megválasztott formával vagy hajszínnel.
Hirdetés
Ad image

Ellenkező esetben önbizalmunk csökkenhet. Néha azt sem tudjuk, miért, csak azt érezzük, hogy valami nem tetszik magunkon.

„A megfelelő hajápolás és a külső megjelenés fontos szerepet játszik az életünk különböző szakaszaiban. Például a szakmai karrierünkben vagy a társadalmi kapcsolatainkban is. A jó megjelenés minden körülmények között fontos. Minél nívósabb eseményen jelenünk meg, annál nagyobb hangsúlyt kell erre fektetni. Ilyenkor pedig fontos, hogy a hajunk és bőrünk állapotára is ugyanannyi hangsúlyt fektessünk, mint az öltözékünkre, mert ezek igenis látványos tényezők” – tudtuk meg Megyeri Szabina hajspecialistától, a Sabina’s Beauty Salon tulajdonosától.

A hajunk számára a legnagyobb áldás az, ha megfelelő termékeket használunk és egy testreszabott hajápolási rutint alakítunk ki. Mindehhez persze fontos, hogy szakember ápolja a hajunkat, hiszen ennek hiányában különböző hajproblémákkal találhatjuk szembe magunkat.

A hajproblémák és a belső egészség szorosan összefügg. Hajunk megjelenése és állapota elárulja, ha valami nincs rendben az egészségünkkel. A hajhullás az egyik fő jel, de ezt megelőzi még pár másik is. A gond azzal van, hogy az emberek ezeket sokszor figyelmen kívül hagyják. Ilyen például a hajgyengülés, az erős hajtöredezés vagy esetleg a fejbőr problémája. Komolyan kell venni, ha a hajunk jelez, mert az mindig azt jelenti, hogy az egészségünkkel valami nincs rendben. Az egészséges haj belülről kezdődik. Az EverDerm Klinika Mentor Programjának is az a fő üzenete, hogy a prevenció a legfontosabb a hosszú távú egészség- és szépségmegőrzésben.

Sajnos az életkor előrehaladtával, nemre való tekintet nélkül, többségünknek szembe kell néznie a ritkuló haj és a fejbőr problémáival. Nőknél gyakran szorongást, depressziót, önértékelési problémákat okozhat ez a folyamat. Azonban a férfiakat ugyancsak megviseli a kopaszodás, különösen, ha az túl fiatalon kezdődik. Sajnos számos esetben találkoztak már a hajhullástól szenvedők „csodaszerekkel”, ezért alaposan megingott a műtétmentes megoldások irányába a páciensek hite. Pedig a hajbeültetésen kívül más opció is létezik.

Fontos, hogy csak olyan gépi kezelést válasszunk, amelynek technológiája klinikai kutatásokon alapszik és valós, orvosi tesztek támasszák alá eredményességét. Ilyen a HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™, amelynek célja az egészségesebb és ragyogóbb megjelenés biztosítása minden bőr- és hajtípusra egyaránt. Az eljárás eddig soha nem látott mélytisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást kombinál a teltebb, dúsabb és egészségesebb haj érdekében. Mindezt a fejbőr és hajhagymák tisztítása, stimulálása és táplálása által éri el, hogy újra egészséges és ragyogó hajkoronával pompázhassunk, korlátok nélkül.

/Fotók: EverDerm Laser & Beauty Clinic/

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés