ACNEWS

Az egyéjszakás kaland szabályai: így ne legyen szégyen a vége

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A legtöbbünkkel már előfordult, hogy egy alkoholgőzös este végén más mellett találta magát. De vajon, hogy ússzuk meg a szégyenmenetet?
Hirdetés
Ad image

Se nőként, se férfiként nem szégyen az, ha egy szenvedélyes éjszakába bonyolódunk egy idegennel, vagy akár egy távoli ismerőssel. Az egyéjszakás kalandok könnyen segíthetnek a magány leküzdésében, a szexuális vágyakozásunk kiélésében. Szexinek, kívánatosnak érezhetjük magunk tőle, miközben nem kell megjátszanunk magunkat. Hisz úgyse látjuk az illetőt többé.

Azonban ezek a kéjes éjszakák könnyen rosszul is elsülhetnek, ha nem figyelünk oda. A legtöbbünkkel már előfordult, hogy szégyenmenet közepette másztunk haza, miközben azt se tudtuk, hogy másnaposak vagy aznaposak vagyunk. Csak a magány és a megbánás volt a társunk. Szerencsére, ha okosan keverjük a lapjainkat, akkor megúszhatjuk a mardosó szégyent és a kínos perceket, amik az ilyen éjjeleket sokszor követik. A Womanhit segítségével most összeszedtünk pár jótanácsot, hogy az egyéjszakás kaland egy jó élmény legyen, ne pedig Dante Poklának második bugyra.

Legyünk őszinték: magunkhoz elsősorban

Az elköteleződés nélküli szex csak akkor lesz jó, ha ténylegesen a szórakozás a célunk vele. „Ha el akarod felejteni, hogy összetörték a szíved, vagy a magány mardosásától szeretnél egy időre megszabadnulni, akkor jobb, ha egy pszichológust keresel fel először. Ha viszont pontosan tudod, mit akarsz, tökéletes lehet a randizás ezen formája.” – magyarázta Elena Tikhonova szexológus. Egyszóval, ha nem tudod mit éreznél, ha búcsú nélkül eltűnne az életedből a másik, vagy egyenesen rosszul esne, akkor inkább hanyagold a kérdést.

Azonban, ha tudjuk mit akarunk – legyen az egy lehetséges randevú, vagy csak állatias szex – azt fejezzük ki bátran! Vannak ugyanis mindkét nemből olyanok, akik annak ellenére is kapcsolatra vágynak, hogy hajnali 2-kor még egy szórakozóhelyen tanyáznak. De ha tudjuk, hogy nem akarunk az affér után több találkozót, ezt inkább szögezzük le előre.

Ügyeljünk a biztonságra

Kockázatos dolog ágyba bújni egy idegennel. Nemcsak a nemi betegségeket kockáztatjuk, de fizikailag is kiszolgáltatjuk magunkat a másiknak. Éppen ezért jobb, ha szólunk a barátainknak, hova és kivel megyünk, a telefonunk pedig legyen kéznél. Lehetőleg feltöltve. Az mondani se kell, hogy húzzunk (vagy húzassunk) gumit, hiszen senki nem akar se gyereket valakitől, akit valószínűleg nem lát többé, se gombás fertőzést.

Legyünk józanok

A szégyenmenetet a legjobban úgy lehet elkerülni, ha nem próbálunk versenyt inni bárkivel, aki hajlandó felesezni velünk. Meg azzal is, aki nem. Jó dolog az alkoholgőz, azonban a ködös mámorban könnyen hozhatunk rossz döntéseket. A szexológus szerint, ha kicsit is kételkedünk abban, hogy ez jó ötlet, inkább csak cseréljünk számot. Ha nem keres ezután – így járt.

Köszönjünk el

Nem számít, hogy milyen csodálatosnak tűnik a pillanat, mennyire szép és romantikus is az az éjjel. Nem tudni, mit fogunk gondolni, érezni reggel. Legyen szó a másnaposságról, vagy csak arról, hogy a szex mégse volt olyan mesés, mint hittük. Jobban járunk, ha könnyes búcsút veszünk a lovagunktól. „Még ha jól is érezzük magunkat és szeretnénk vele tölteni az egész napot, akkor is jobb, ha előbb elmész, mint utóbb. Ha tetszel neki és többet akar, akkor keresni fog” – érvelt Elena.

Az viszont fontos, hogy mielőtt bájos kifogások közepette taxiba pattannánk inkább többször is ellenőrizzük, hogy nem hatunk ott semmit. Nincs annál kínosabb, mint amikor nem tudjuk elérni a másikat, kiderül, hogy neki valójában van valakije és még a cuccunkért is könyörögnünk kell. Ugyanígy, ha nálad töltöttétek az estét, mielőtt kiteszed a lakásodból inkább nézzétek át, hogy nem maradt-e ott semmi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!