ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Az orosz nők ravasz bosszút állnak a volt férjükön, barátaikon

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Az orosz nők elkezdték feladni az Oroszország védelmi erőiből megszökött volt barátokat és exférjeket.
Hirdetés
Ad image

Maxim Ivanov, az Állami Duma agrárkérdésekkel foglalkozó bizottságának tagja Telegram-csatornáján közölte, hogy a felügyeleti szervek képviselői tömeges felhívásokról számoltak be neki, amelyekben nők és fiatal lányok jelentik, hogy hol bujkálnak volt férjeik, ex-barátaik, akik látszólag a háborúba mentek, de valamiért mégis otthon ülnek.

A képviselő szerint az egyik hölgy, aki az „őrnagy elvtárshoz” fordult, jelentette a férfi nevét, és azt írta: „elszökött a frontról, majd elszökött tőlem egy másikhoz. Szóval itt van a címe. Vigyék vissza az élősködőt az SVO-hoz (különleges katonai művelet).

Ivanov hozzátette, hogy ő maga is kapott egy hasonló felhívást egy polgártól, aki arra panaszkodott, hogy volt férje nem fizet tartásdíjat, nemrég még az SVO-ban volt, most pedig otthon ül és bujkál. „Biztonságban és épségben. Nem szökött el a frontról? Rendezze el, kérem!” – idézett a képviselő leveléből.

A politikus hozzátette: ha egy férfi megbánt egy nőt, az nemcsak szégyenletes és elfogadhatatlan, hanem rövidlátó is „Az élet hosszú, a föld kerek. Ki tudja, hogyan fog alakulni” – mutatott rá a képviselő, és azt tanácsolta a férfiaknak, hogy becsülettel és kedvesen váljanak meg egy nőtől, ha elviselhetetlen a kapcsolat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés