ACNEWS

2024. June 24.   |   Iván napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Az újpesti kettős gyilkos meg akarta ölni a rendőrt is

Fotó: police.hu/illusztráció
Fotó: police.hu/illusztráció
A szüleit kivégző férfi mentális betegségben szenvedett, egy éve nem szedte a gyógyszerét, ez vezetett a tragédiához.
Hirdetés
Ad image

Az újpesti gyilkos rátámadt a helyszínre érkező rendőrre is, akit hajszál híján sikerült megölnie. „Egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása. Azóta nem szedett a betegségére gyógyszert – nyilatkozta a Blikknek az érintett társasház tragikus sorsú házaspár egyik szomszédja. Mint azt az AcNews megírta, egy zavarodott férfi vérfürdőt rendezett Újpesten a szülei Liszt Ferenc utcai otthonában, megkéselte az édesanyját és az édesapját is.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a rendőr a felé irányuló szúró mozdulatot észlelve hátralépett. Így a kés pengéje a jobb mellkasa és a jobb felkarja között a hóna alá csúszott. Így úszta meg sérülést. Ezután az egyenruhás társai sokkoló és testi kényszer alkalmazásával a férfit elfogták és megbilincselték.

A Központi Nyomozó Főügyészség a férfit szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel a férfi  letartóztatásának elrendelését indítványozta. Szomszédai szerint az őrizetbe vett fiatalember korábban banknál dolgozott, egy éve viselkedett furcsán. „Félelmetes volt, látszott rajta, hogy valami nem stimmel a sráccal. A gyerekek is féltek tőle a társasházban, ahol gyakran káromkodott. Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása, azóta nem szedhette a szükséges gyógyszereit. Pedig alapvetően teljesen értelmes volt, korábban jó munkája volt, egy banknál dolgozott, de a betegsége miatt már évek óta nem vállalt munkát. Egyébként egyedül élt, a lakást is a szüleitől kapta” – mesélte egy lakó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés