ACNEWS

Azahriah kemény, mint a kád széle – így alázta G.w.M.-et

Olyan elegánsan vágott vissza a suttyó rappernek, hogy azt tanítani kell.

Hirdetés
Ad image

Olyan elegánsan vágott vissza a suttyó rappernek, hogy azt tanítani kell.

Egy hete új szupersztárja van Magyarországnak, úgy hívják: Azahriah. A mindössze 21 éves zenész március 11.én, szonmbaton adott teltházas koncertet az ország második legnagyobb színpadán, a Budapest Arénában.

Eközben állt a bál, mert korábban Azihoz képest negyedosztályú zenész, G.w.M. a neten üzent a fiatalabb énekesnek.

„Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz… Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém… – írta G.w.M. – Egy igazisenkiházi b.zi vagy, egy tiszteletlen kis k.csög” – adta hírül a reflektoronline.

Azi nem reagált az útszéli stílusra, de nem felejtett. Az európai turnéra készülő zenész a Budapest Arénában, a koncertjén alázta porig G.w.M.-et.

A koncert előtt két híradós sztárműsorvezető bejelentett egy fiktív hírt, miszerint az énekest elrabolták. Miközben a vágóképen a megkötözött Azariah látszik, amint G.w.M. albumát hallgatja, az egyik híradós kijelentette: „Kellemetlen frekvenciák hallgatásával kínozták.” Hát… okkal tombolt Azi közönsége, G.w.M. pedig azóta is levegőért kapkod.

Azahriah nevét tavaly ismerte meg az ország, amikor a koncertje után lebukott, hogy egy rajongójával egy Toi Toi vécében szexelt. Sok víz lefolyt azóta a Dunán. Azahriah fellépett a Sziget nagyszínpadán, aztán a Budapest Parkban. Most pedig szétrúgta az Aréna oldalát.

Utóbbi koncertet megnézte a népszerű énekes- zeneszerző, Gerendás Péter is, aki kerek-perec kijelentette: Azariah hamarosan világsztár lesz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés