ACNEWS

Azt hiszed szexi vagy? Kár, hogy a pasik szerint nem

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A hölgyek gyakran azt hiszik, a férfiak számára csak egyfajta nőtípus lehet vonzó.
Hirdetés
Ad image

Gondosan felvitt smink, kivillanó dekoltázs, testhez tapadó rövid ruha, tűsarkú cipő és könnyed flörtölés – a nők sokszor azt hiszik, csak így lehetnek őrülten szexik. A férfi pedig lehet, hogy csak egyetlen apró részletet vesz észre, de az számára inkább visszataszító.

  • A Hókirálynő-típus csak a mesékben vonzó. Valójában a férfiak tartanak a megközelíthetetlen nőktől. Sokkal inkább kedvelik, ha egy lány közvetlen és egyértelművé teszi, hogy szimpatizál velük, sőt lehet, hogy ő a kezdeményező fél. A ridegség és a megközelíthetetlenség csak eleinte lehet izgalmas, de a pasik nem akarják minden alkalommal felolvasztani a fagyos szívet.
  • Az is roppant kellemetlen, amikor egy nőn látszik, hogy nagyon igyekszik vonzó és szexis lenni. Ruháival hangsúlyozza a nőiességét, túl hangosan nevet a vicceken és minden lehetőséget megragad, hogy hozzáérhessen kiszemeltjéhez. Az egész viselkedését átitatja a szexualitás, így viszont sokan kényelmetlenül érzik magukat mellette.
  • A lányok odavannak a hajpántokért, a csattokért és minden díszért, amit a hajukba tehetnek. A fiatal férfiak azonban szeretik elképzelni, hogyan csúsztatják a kezüket egy nő bársonyos fürtjei között. Ezek az apróságok azonban zavarják a fantáziájukat, így tudat alatt az aranyos részletek nem kimondottan vonzóak számukra.
  • A pasik öltözködésére emlékeztető ruhák, az erősebbik nem hobbijaiban való jártasság, az inkább a férfiakra jellemző arckifejezések és gesztusok. Mindez roppant módon taszítja az ellenkező nemet, így minden lehet egy nő a szemükben, csak szexis nem.
  • A férfiakat, akárcsak a nőket, izgatja a köztük és a másik fél közötti különbség. Ezért, hiába szeretik a természetességet: nem szeretnének szőrt látni a lábakon, melleken és a kezeken. Ugyanis számukra ez rendkívül visszataszító – írja a womanhit.ru.
  • A pasik nem akarnak az exekről hallani, mert óhatalanul az jut eszükbe, hogy éppen összehasonlítják őket a korábbi partnerekkel. Éppen ezért a hölgyeknek nem szabad megfeledkezniük a józan észükről, mielőtt úgy döntenek, hogy elmerülnek az emlékekben.
  • Van, akinek szexi a rövid frizura, mások a hosszú hajért rajonganak. Egyes férfiak örülnek a miniszoknyáknak, és vannak, akik nagyon vonzónak találják a buggyos farmert. De az ápolatlanságot senki sem tartja szexinek. Foltok a ruhákon, piszkos haj, ápolatlan kéz és láb – mindez nagyon taszítja a férfiakat.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés