ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem tábornok, bankvezér esett ki elsőnek az ablakon

Kristina Baikova / Facebook
Kristina Baikova / Facebook
A Prigozsinnal kezdődő időszámítás első rejtélyes áldozata nem egy orosz tábornok, hanem egy bank alelnöke lett: szép volt és fiatal.
Hirdetés
Ad image

A 28 éves Kristina Baikova a Loko bank elbűvölő alelnöke meghalt, miután moszkvai lakásának ablakából a halálba zuhant. A jelentések szerint a kora reggeli órákban zuhant ki a Hodinszkij körúton lévő 11. emeleti lakásából. A helyszínen azonnal meghalt.

A bankigazgató az eset idején 34 éves barátjával, Andrejjel volt együtt, miután Kristina meghívta otthonába egy italra. Halála ügyében vizsgálat indult – írja a blick.ch

Oroszország ukrajnai háborújának kezdete óta megmagyarázhatatlan halálesetek sorozata ritkítja az orosz elitet. December végén Pavel Antonov, az orosz parlament leggazdagabb képviselője és Putyin kritikusa – Indiában halt meg. Egy szálloda ablakából zuhant ki. Februárban Marina Jankina 50 métert zuhant a halálba. Jankinát az ukrajnai orosz háború finanszírozása egyik kulcsfigurájának tartották. Április elején holtan találták egy szibériai börtöncellában Igor Skurko orosz energetikai vezetőt. Pjotr Kucserenko orosz államtitkár május 20-án esett össze, miközben egy üzleti útról tartott hazafelé.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés