ACNEWS

Baj van? – Sürgősen munkát keres a Romantic énekesnője

Kunovics Katinka úgy döntött, hogy ideje lenne több lábon állnia.

Hirdetés
Ad image

Kunovics Katinka úgy döntött, hogy ideje lenne több lábon állnia.

Nemrégiben lapunk birtokba jutott az az információ, miszerint a Romantic énekesnője, Kunovics Katinka egy Olaszországban alapított, de magyarországi székhelyekkel is rendelkező biztosítótársaságnál jelentkezett munkára. Egy ilyen kaliberű énekesnőnél persze azt hiheti az ember, hogy nincs szüksége civil foglalkozásra, de amikor felhívtuk, – hogy megkérdezzük tőle, mi igaz a pletykákból, – kiderült, hogy igenis fontos lenne számára a zenélés mellett valami mást is csinálnia.

„Sajnos nem jött össze ez a munka. Nagyon sokat mindent kell betanulni, és valahol elcsúszott a dolog. Az igaz, hogy jelenleg is munkát keresek. Természetesen továbbra is vállalok fellépéseket, és tagja vagyok a Romanticnak, de mellette nagy erőkkel nézek valamilyen másik álláslehetőséget is. Minden érdekel ésszerű határokon belül” – mondta az AcNewsnak Katinka, majd elárulta azt is, hogy miért éppen most keres civil munkát.

„Kicsit későn ugyan, de rájöttem, hogy ideje lenne több lábon állni. Most a 9 éves gyerekem mellett tudnék már dolgozni. Eddig hajókon muzsikáltam, nem volt azzal gond, hogy ki vigyázzon rá, de most már hozzá kell igazítanom az életemet.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés