ACNEWS

Tanárnőre támadt a részeg bajai apuka

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A bajai férfi részegen akarta elvinni a gyerekét az iskolából. Ezt a napközis tanárnő nem engedte neki, ebből pedig hatalmas balhé lett.
Hirdetés
Ad image

A büntetett előéletű bajai apuka már a délelőtt megjelent a helyi általános iskolában azért, hogy a tőle külön élő, elsős gyermekét magával vigye. Ekkor közölték a férfival, hogy gyermeknek még három tanórája lesz, ezért nem viheti el. Ő ezt akkor megértette és elment. A gyermek osztályfőnöke értesítette a történtekről az édesanyát, aki kifejezetten kérte a tanárnőt, hogy a gyermeket ne adják át a férfinak.

Ebédidőben a férfi ittas állapotban visszament az iskolába, ahol a gyerekek épp ebédeltek. Amikor a gyermek meglátta édesapját, a napközis tanárnőhöz futott, megfogta a kezét, mert nem akart elmenni. A részeg apa el akarta vinni gyermekét, azonban a tanárnő közölte, hogy az anyuka kérésére nem viheti el. A férfi ezen felháborodott, előbb kiabálni kezdett a nővel, majd távozási szándékát jelezve megfogta a gyermeke másik kezét. A tanárnő továbbra sem engedte el a gyerek kezét, ezért a férfi megszorította a nő csuklóját, majd megpróbálta a gyerektől ellökni a sértettet, aki az erőszak hatására elengedte a gyerek kezét. Az apa végül a gyerekkel együtt távozott az iskolából.

A vádlott a magatartásával a tanárnőt erőszakkal akadályozta. A bántalmazás következtében a sértettnek sérülései nem keletkeztek. Az ügyészség a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés