ACNEWS

Balázs Andi nem tudta visszatartani a könnyeit – „Ez a legcsodálatosabb érzés a világon”

A színésznő hosszú szünet után léphetett újra a világot jelentő deszkára, és olyannyira elérzékenyült, hogy bizony itatta rendesen az egereket a színpadon.

Hirdetés
Ad image

A színésznő hosszú szünet után léphetett újra a világot jelentő deszkára, és olyannyira elérzékenyült, hogy bizony itatta rendesen az egereket a színpadon.

„Kifejezetten meghatódó típus vagyok, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy legutóbb Örkény István Tóték előadásánál már a nyitójelenetet se bírtam megállni könnyek nélkül. Ez talán érthető is, hiszen a pandémia után ez volt az első fellépésem. A darab kezdőjelenetében Tót család mozdulatlanul ül. A postás monológja alatt már hallottam, ahogy nevetnek a nézők, és nekem ettől eleredtek a könnyeim, amit természetesen mindenki láthatott – idézte fel a szentimentális pillanatot a színésznő, aki még színésztársai elől se tudta elrejteni könnycseppjeit. – Csáki Edina nevű kolleganőm mondta is, hogy mit szipogtam itt mellette a darab elején, és megkérdezte, hogy valami baj volt-e, amiért sírtam. Mondtam, hogy nem, tudod…csak meghallottam őket…a közönséget” – magyarázta Balázs Andi, aki lapuknak azt is elárulta, hogy most olyan sok munkája van, hogy idén a nyaralás valószínűleg háttérbe szorul, de ezt egy cseppet se bánja.

„Gőzerővel elkezdődtek az elmaradt előadások pótlásai, rengeteg a munka. Színész lévén számos olyan feladatom van, ami összesűrűsödött és tornyosult a nyárra, így az utazás csak akkor jöhet létre, ha semmiben nem akadályozza a színházi és filmes teendőimet. Dolgosan fog telni a nyár, de remélem, hogy azért 1-2 napot tudok majd strandolni – nevetett. – A nagy nyaralás azonban most biztosan kimarad, hacsak nem valami hatalmas csoda folytán mégis eljutok a horvát tengerpartra, de most inkább jobban örülök annak, hogy újra dolgozhatunk” – mesélte a sűrű napokat a színésznő, aki azt is megosztotta velünk, hogy úgy érzi, könnyen fel tudja venni a munkatempót, hiszen a színjátszás és a közönség a legnagyobb motivációs forrása, ami inkább feltölti, semmint lefárasztja.

„Én nagyon ügyesen megtanultam a 19 év alatt beosztani az energiámat, próbálok mindenhol maximálisan teljesíteni, most még rendszerezem fejben, hogy mikor melyik színházi kellék kerüljön bele a táskámba, ebben kifejezetten precíz vagyok, odafigyelek, hogy összeszedett legyek. Fáradt nem vagyok, mert boldoggá tesz, hogy dolgozhatok. Nagyon megható, hogy újra visszakaptuk a nézőket és fizikálisan itt vannak velünk egy térben, ez egy színész számára a legcsodálatosabb érzés a világon” – hatódott meg újból Balázs Andi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés