ACNEWS

Kitört a balhé, amikor egy brit vajas kenyeret kért az USA-ban

Fotó: Illusztráció/ Pixabay
Fotó: Illusztráció/ Pixabay
Az Egyesült Királyságban teljesen normális, hogy a szendvicset megvajazzák, de a tengeren túl már nemigazán ismerik ezt a szokást.
Hirdetés
Ad image

Az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között számos kulturális különbség van – különösen a szendvicsek tekintetében. Az amerikaiak például csak nemrég fedezték fel a ropogós szendvics csodáit.

Most egy újabb heves transzatlanti vita tört ki, miután egy brit turista az Egyesült Államokban vajas kenyeret kért… –számolt be róla a Mirror.

Az éhes vendég a Redditen osztott meg egy képet a bizarr kinézetű szendvicsről, a következő felirattal: A túloldalán nem vajazzák meg a szendvicseket. Ez történt, amikor apám megkérte, hogy vajjal kenjék meg a szendvicsét.

A képen egy félbevágott szendvics volt látható – a külsejét pedig vajjal kenték be.

A poszt azóta vírusként terjedt, és emberek ezrei értetlenkedtek a furcsa logikán – az amerikaiak azonban megvédték a szendvicskészítőt.

Egy ember megjegyezte: „Szörnyűség. Részvétem ezekben a nehéz időkben”.

Míg egy másik amerikai értetlenkedett: „Amerikai vagyok. Szintén zavarodott. Megvajazod a szendvicskenyered belsejét?”

Egy másik hozzátette: „A barátnőm az Egyesült Államokból származik, és amikor megkérdeztem tőle, hogy vajjal kent-e a kenyeret a szendvicshez, úgy nézett rám, mintha most nőtt volna egy második fejem.”

Egy kommentelő egyszerűen azt mondta: „Ez az emberiség elleni bűncselekmény.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés