ACNEWS

Bálint Toncsi exe kipakolt a szakításról, elindult a sárdobálás

Megkezdődött a sárdobálás, mégsem volt szép Toncsi és Farkas szakítása? Fotó: RTL
Megkezdődött a sárdobálás, mégsem volt szép Toncsi és Farkas szakítása? Fotó: RTL
A férfi szombaton kirúgta Antóniát, másnap már békülni akart, Toncsi volt az, aki már be se engedte az otthonába.
Hirdetés
Ad image

Fél éve, hogy szakított Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas. Az okokról egyik fél sem beszél. Bár szép szakítást emlegetnek, a nyilatkozatok tükrében azért ez véleményes, úgy tűnik, megkezdődött a sárdobálás. A férfi állítja: az RTL Nyerő páros című műsora megerősítette abban, hogy helyes döntés volt részéről Bálint Antóniával szakítani.

„Farkas március elején egy pénteki napon elviharzott tőlem. Szombaton írt egy szakító levelet, majd vasárnap ott állt az ajtómban, hogy nem is úgy gondolta. Az ajtón keresztül beszélgettünk. Nem engedtem be a lakásomba, és megmondtam neki, hogy nem vagyok átjáróház, elfogadtam a döntését” mesélte a Blikknek Antónia. Hozzátette: „Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. (…) Randizni nem randiztam a szakítás óta, és nem is szeretnék”.

A férfi is megszólalt a szakítás kapcsán.

„Sok mindenben támogattam Toncsit és lányát 3+ éven keresztül (és ô is próbálkozott, tényleg), de egy dolog a vonzalom és egy másik az együttélés. Utóbbit próbáltuk, de főleg az értékrendjeink különbözősége (gyerekek nevelése, párkapcsolat stb.) miatt nem működött… Ennek az is része volt, hogy Toncsi kérésére (médiakarrierje, anyagiak) és a szép elválás jegyében részt vettem még vele ebben a műsorban, amelyben egyébként csak megerősödött a szakítási döntésem helyessége – fogalmazott a Facebook oldalán Bársony Farkas. Hozzátette: volt kedvese szerinte nagy túlélő, és örül, ha minden rendben van vele Farkas.

Viszont Bálint Antónia leszögezte, nem ő kérte a szereplés lehetőségét. Szerinte a pénz nem minden… Amikor a Nyerő Páros megkereste őt februárban, azt sem kérdezte meg, mennyi pénzt fizetnek. Toncsi állítja, a kedvese buzdította arra, hogy hallgassák meg a műsorkészítők megkeresését.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés