ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bandázás után az ámokfutó megölte luxusautójával a suzukist

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A balesetet okozó holland sofőr és utasa futva menekült a helyszínről, a kisautó vezetője kórházba szállítás után életét vesztette.
Hirdetés
Ad image

Egy ámokfutó holland Mercedeses a piros lámpán átszáguldva megölte a kereszteződésen szabályosan áthaladó Suzuki sofőrjét. A három holland egy pesti szórakozóhelyen bandázott, majd útnak indult. A sofőr  nagy sebességgel áthajtott a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében a piros lámpánál. Pont telibe kapta  a szabályosan haladó Suzukit. A balesetet okozó 20 éves sofőr egyik utasával elszaladt a helyszínről, a vétlen kisautó 47 éves vezetője a kórházban meghalt.

A Mercedest vezetőjét és utasát a BRFK Bűnügy Bevetési Osztálya a fővárosban megtalálta és őrizetbe vette. Az ügyészség kezdeményezte  és kezdeményezte letartóztatásukat. Az ütközésről a videót a BRFK a Facebookon tette közzé.

„Remélem hogy a műanyag lakat rajta rohad” – írta posztjában Kriszti. „Holland állampolgár? Majd szépen hazaengedik, mint az ír gyilkost aki két gyermeket és édesanyjukat gázolta halálra Leányfaluban. Sohasem került börtönbe. Ez ellen a rendőrség sajnos nem tehet semmit!” – aggodalmaskodott László.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés