ACNEWS

Bankrabló lett a 74 éves néni, mert a csalók kisemmizték

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Az idős asszony végső elkeseredésében fegyverrel kirabolt egy bankot, mert az online csalók lenyúlták az utolsó fityingjét is.
Hirdetés
Ad image

A 74 éves Ann Mayers besétált egy ohioi bankba, majd fegyverrel kirabolta. Így akarta visszafizetni az ismerősétől és a testvérétől kapott kölcsönt. Ugyanis az idős nénit előtte online csalók kisemmizték, az összes pénzétől megfosztották. Emiatt olyan lehetetlen helyzetbe került, hogy egy ismerősétől 65.ezer dollárt, a testvérétől 5 ezer dollárt kapott kölcsön. Amit azóta sem tudott visszafizetni.

Ann április 19-én fegyverrel fenyegetőzve raboltta ki az ohiói bankot. Menekülés közben azonban a rendőrség elkapta. De csak 500 dollárt találtak nála. Amikor letartóztatták, azonnal bevallotta, hogy mit követett el. Azt mondta a nyomozóknak, hogy ő volt , aki fegyverrel besétált az AurGroup Financial Credit Union Bankba. Azzal folytatta a vallomását, hogy odament az egyik éppen felszabadult pénztároshoz, akitől a bank készpénzének egy részét követelte, miközben a fegyverével hadonászott.  Ann soha nem volt büntetve, néhány másodperc alatt bevallott mindent, amit tett. Ha elítélik, akár 15 év börtönbüntetésre is számíthat,  jelenleg a Butler megyei börtönben van őrizetben, óvadékát 100.000 dollárban állapították meg. Az idős asszony jelenleg börtönben várja az első bírósági meghallgatását.  Rászorultsági kérelmet nyújtott be, mondván, hogy nem engedheti meg magának a jogi képviseletet – írta az origo.hu.

Brandon McCroskey őrmester az FTPD-től a letartóztatás után elmondta, hogy Mayers-t nemrég egy olyan személy verte át, aki azt állította, hogy a pénzzel az amerikai vámhatóságnak tartozott. McCroskey arról is beszámolt, hogy a néni a rablás előtt egy héttel mesélt családtagjainak a tervéről, de nem vették őt komolyan. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés