ACNEWS

Barabás Éva lerobbant, két hónapja eltűnt a Fókuszból

Súlyos balesetet szenvedett a népszerű műsorvezető, két hónapja nincs képernyőn Fotó: RTL
Súlyos balesetet szenvedett a népszerű műsorvezető, két hónapja nincs képernyőn Fotó: RTL
A Fókusz népszerű műsorvezetője már nem fiatal, az 55. évét tapossa, sokkal jobban oda kell figyelnie magára.
Hirdetés
Ad image

Június 23-án volt utoljára képernyőn az RTL műsorvezetője. Azóta két ifjú kolléganője helyettesíti őt. Évi távolléte oka egy sajnálatos baleset, amit az utolsó adás előtt öt perccel a saját könnyelműsége okozott. A műsorvezető elesett a stúdió előtt, a jobb lába nem mozdult, de az aznapi adást még széken ülve levezette. 

„Olyan hihetetlenül fura, leszúrt Rittbergert produkáltam, mint hogyha félspárgába vagy gátülésbe zuhantam volna bele azzal, hogy a cipőim sarka kicsúsztak két irányba. Ha nem velem történik, azt mondom, hogy ilyen nincs, nem lehetséges. Rázuhantam az ülőgumóra, a fenekemre és ott aztán szakadt minden” – magyarázta Barabás Éva. 

Az adás után a műsorvezető a sürgősségire ment. Kiderült: a jobb combhajlító izomcsoport szakadt el. Otthon is csak bicegni tudott, mások segítségére szorult. Ez lelkileg is megviselte – írta a Femina.

„A lelkem jobban összetört, az első két hét egy sokkos állapot volt, amikor nem tudtam, hogy ki vagyok, hol vagyok, hova tartok. Van-e még visszaút, egyáltalán az életemet tudom-e úgy folytatni, ahogyan haladt, a megszokott medrében” – emlékezett a történtekre a tévés.

Barabás Éva heti kétszer-háromszor jár gyógytornászhoz, otthon pedig naponta végzi a kapott feladatokat. A gyakorlatokat a munkába fokozatosan történő visszaállását követően is végeznie kell.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés