ACNEWS

Barátnője életéért küzd Rubint Réka

Súlyos betegséggel küzd a fitneszguru ismerőse.

Hirdetés
Ad image

Súlyos betegséggel küzd a fitneszguru ismerőse.

Halálos betegséggel diagnosztizálták Rubint Réka egyik barátnőjét. A sztár ismerőse ugyanis leukémiában szenved. Réka azonnal mozgósította a hatalmas követői bázisát, hogy a lehető leggyorsabb segítséget tudja nyújtani barátnőjének, ugyanis megfelelő kezeléssel megmenthető, ha megfelelő orvosi segítséget kap.

„Drága Alakreform Családom!

Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban.

Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt: leukémia.

Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangóba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek.

Nem ilyen életre számítottak… 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangói otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre Anna vissza tudjon járni a kórházba.

Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá. Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra.” – írta Réka az oldalára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés