ACNEWS

Bárki aludhat Torgyán József ágyában, ha van 1 milliárdja

Aki megveszi a Torgyán villát, az egy csipetnyi történelmet is vesz Fotó: ingatlan.com
Aki megveszi a Torgyán villát, az egy csipetnyi történelmet is vesz Fotó: ingatlan.com
És még a 300 négyzetméteres, meseszép villáját is megkaphatja, a teraszról csodálható meseszép panorámával.
Hirdetés
Ad image

Eladó a legendás politikus pazar, XII. kerületi villája. A három szintes épület alján dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér kapott helyet. A földszinten fogadótér, nappali, étkező konyha, gardróbszoba található, terasszal, közvetlen kertkapcsolattal – vette észre a Pénzcentrum az ingatlan.com hirdetésében.

Mint írják, az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszkapcsolatos dolgozószoba van. A szinteket belső lépcső köti össze, a liftnek is van helye, csak be kell szerelni. A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes hangulatú. A környéken pár percre található nemzetközi óvodák, iskolák, a MOM Park és a Normafa biztosítja a jó komfortérzetet.

Aki megveszi a legendás Torgyán villát, az egy csipetnyi történelmet is vesz. Hiszen ebben a házban Magyarország számos vezető politikusa megfordult már. Az első Fidesz kormány idején a Kisgazda párt elnöke és felesége itt látta vendégül, és vacsoráztatta meg Orbán Viktor miniszterelnököt.

Torgyán József pont az ezredfordulón 50 millió forintért vette meg az 1200 négyzetméteres telken lévő panorámás 300 négyzetméteres, 6 szobás villát. Kétszer ennyit költött a felújítására, a végeredmény lenyűgöző lett. Bár a 950 millió forintos irányár első hallásra meghökkentőnek tűnhet, mégiscsak a rendszerváltás egyik legkarizmatikusabb politikusa és felesége lakott benne.

A hírportál emlékeztet arra, hogy ez az a luxusvilla, a vagyonnyilatkozatából is kihagyta az ingatlant, később azzal magyarázta a dolgot, hogy nem akarta, hogy a bűnözők megtudják, pontosan hol lakik. Aki érdekélődik a Torgyán villa iránt, a belül készült fotókat ide kattintva megtekintheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés