ACNEWS

Bárki beköltözhet a Reszkessetek betörők legendás házába

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
12 év után újra eladósorba került a Reszkessetek betörőkből ismert ház. Potom 1,85 milliárdért bárki megveheti.
Hirdetés
Ad image

Bárki, akinek van egy kisebb vagyon a zsebében lecsaphat a McCallister család egykori otthonára, amit Kevin mindent bevetve védett meg az ádáz betörőktől. Az 1990-es évek karácsonyi klasszikusának otthont adó ház az Illinois állambeli Winnetka városában található és 12 év után újra meghirdették. Mindössze 5,25 millió dollár, azaz nagyjából 1,85 milliárd forint kell hozzá, hogy nap mint nap átélhessük a karácsonyi (rém)álmot – szúrta ki a SkyNews.

Az árat nagyban befolyásolja a ház filmes sikere is, de azért a pénzünkért nem csak egy turistalátványosságot kapunk. Az épületben 5 hálószoba és 6 fürdőszoba van. Ehhez a Reszkessetek betörők forgatása óta még építettek egy beltéri kosárpályát, mozitermet és egy télikertet is. Ezzel majdnem kétszer akkora lett az ingatlan, mint amiben McCallisterék éltek, de így is megmaradtak a legendás helyszínek. Mint például a lépcső, amin Kevin leszánkózott az ominózus jelenetben.

A ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, majd egészen mostanáig exkluzív, csak egy éjszakára kivehető Airbnb lakásként funkcionált.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés