ACNEWS

Bármikor megszülethet a sztárbaba

Már mindenre felkészült Debreczeni Zita és férje, akiknek második gyermeke akár napokon belül megszülethet.

Hirdetés
Ad image

Már mindenre felkészült Debreczeni Zita és férje, akiknek második gyermeke akár napokon belül megszülethet.

Nagy az öröm Debreczeni Zitánál, ugyanis hamarosan megszületik férjével, Gianni Annonival közös, második gyermekük. A házaspárnak már van egy kétéves fia, de mindenképp szerettek volna egy kistestvért mellé. Többször is próbálkoztak, de Zitának nem sikerült teherbe esnie. Ráadásul tavasszal volt egy spontán vetélése, ami különösen megviselte őt és párját is. Azonban nem adta fel, tavaly szeptemberben büszkén tett közzé egy felvételt az Instagram oldalán, amellyel tudatta mindenkivel, hogy ismét anyai örömök elé néz.

„Már csak várakozunk, mi sem tudjuk már az időpontot. Csak egy ember tudja, ő pedig még a hasamban van, már csak tőle függ. Kicsit fáradt vagyok, ezek már az utolsó napok, ráadásul a kisfiam beteg lett. Neki ilyenkor még jobban szüksége van az anyukájára, így nagy pocakkal pesztrálom. Nem a legideálisabb forgatókönyv, hogy lebetegedett, de reméljük, mire velünk lesz a kicsi, már teljesen egészségesen fogadja itthon. Miután hazajövünk a kórházból, pár hetet még marad velünk itthon Gianfranco, nem megy bölcsibe, így is próbáljuk az újszülöttet védeni és a négyesünket erősíteni” – nyilatkozta a Borsnak a gyönyörű kismama, majd elárulta, mit szól két és fél éves fia a kistesó érkezéséhez.

„Gianfranco most kezdi észrevenni, a kismosott és fertőtlenített cumisüvegeket, melyek kisebbek az övénél. Amikor megkérdezem, hogy tudja-e kié a cumisüveg, mondja, hogy a babáé. Amikor pedig arra voltam kíváncsi, odaadja-e a kiságyat a babának, arra azért még nemet mondott. Úgy már nyitottabb volt, hogy majd a kicsivel együtt alszanak benne. Persze egy két és féléves kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, hogy jön a kistesó, majd a gyakorlatban meglátja. Az biztos, mozgalmas időszak elé nézünk, de Gianni igazi olasz apuka, aki mindenben segít a kicsik körül!” – fogalmazott Zita.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés