ACNEWS

Bebukta a tetoválását a világhírű modell

Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Cara Delevingne a legújabb híresség, akinek testén kolosszális hiba díszeleg.
Hirdetés
Ad image

A szupermodellnek lenyűgöző, húsz tetoválásból álló gyűjteménye van a testén. Többek között egy oroszlán az ujján, – amely a legelső tetoválása és 2013-ban készült – a monogramja és egy Made in England felirat a talpán. Legutóbbi tetkója láttán azonban a legelvakultabb rajongói is kényelmetlenül érezték magukat. A szövegben ugyanis roppant kínos helyesírási hiba szerepel.

A 31 éves Cara a tetoválás elkészítése után pózolt néhány fotó erejéig Matteo Nangeroni tetoválóművésznek. Nangeroni a legújabb alkotását megosztotta a közösségi oldalán is. Az absztrakt mű a modell karján található, és egy női arcot ábrázol a karján. Továbbá ott található az olasz „dormiveglia” szó is, – amelynek jelentése „félálomban” – és annak szótári meghatározása is.

„Dormiveglia: The space that stretches between sleeping and walking” – olvasható a gyönyörű modell testén. – Ez azt jelenti: „Félálomban: az alvás és a séta közötti tér”. Nos, ennek így nem sok értelme van. Mégpedig azért, mert a művész az ébredés (waking) szót összekeverte a séta (walking) szóval. A tetoválás eredeti szövege a „Dormiveglia: The space that stretches between sleeping and waking” – „Dormiveglia: Az alvás és az ébredés közötti tér” – lenne.

A rajongók egyből rámutattak a helyesírási hibára a tetoválóművész közösségi média kommentjeiben, a művész azonban ragaszkodott hozzá, hogy ez Cara „látomása” volt. Nos, ez nem túl hihető magyarázat…

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés