ACNEWS

Bedrogozva molesztálta a légiutas kísérőt

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Ámokfutásba kezdett egy férfi a repülőn. Először az utaskísérővel próbált közösülni, majd amikor ez nem jött be kinyitotta a repülő ajtaját.
Hirdetés
Ad image

Egy New Jearsey-i utas túl sok füves süteményt evett meg az Amerivan Airlines Seattle-ből Dallasba tartó járatán. A 26 éves Eric Nicholas Gapco először csak lekapta magáról a pólóját, majd kényelembe helyezte magát, elővette az elektromos cigarettáját és „rágyújtott”. Ezután nekiesett az egyik légiutaskísérőnek, akivel szexelni akart a gép fedélzetén. Mindeközben, miután kérése süket fülekre talált többször is megpróbálta kinyitni a gép ajtaját. Miközben már réges-régen a levegőben voltak. Ha ez nem lett volna elég, az események közepette üvöltve próbált meggyőzni mindenkit arról, hogy teljesen épelméjű.

A NewYork Post információi szerint a férfi beismerte, hogy a kirohanása előtt 10 marihuánás falatkát tüntetett el a felszállás előtt. Gapcót végül a Salt Lake City-i nemzetközi repülőtéren tartóztatták le, miután betört egy üvegajtót és leköpte az egyik rendőrt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés