ACNEWS

Beintett a honvédség: idén nem lesz légiparádé Szolnokon

Szolnokon idén elmarad a légiparádé/Fotó: RTL
Hirdetés
Ad image

„Elmarad az augusztus 20-i légiparádé…Több évtizedes hagyomány, hogy államalapításunk ünnepén a MH Kiss József 86. Helikopterdandár helikoptereire figyel a város, de talán az ország is. Nemrég azonban azt a hírt kaptam a honvédségtől, hogy szolgálati leterheltségük, egyéb feladataik okán idén nem tudják vállalni a rendezvényt” – írta Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere a Facebook oldalán.

Így folytatta: „Ezrek nevében mondhatom, sajnálom… Természetesen első a kötelesség, de remélem, 2024-ben újra láthatjuk majd a Tisza fölött szállni a madarakat”!”Ezrek nevében mondhatom, sajnálom… Természetesen első a kötelesség, de remélem, 2024-ben újra láthatjuk majd a Tisza fölött szállni a madarakat”!

A hozzászólók között akadt, aki szerint a nemrég helikopter balesetben elhunyt 3 katona emléke miatt sem ildomos a parádé.

„3 ember pénzben nem mérhető élete és több mint 10 milliárdnyi haditechnika ment a levesbe nemrég. Ha ezek után is kenyér és cirkusz kell a népnek, akkor dobják össze maguknak a fizetésükből …” – írta egy másik posztoló.

„Sajnàljuk hogy elmarad. Gyerekek nagyon szerették nézni. Csak azért mentünk ki hogy làthassàk” – írta egy másik hozzászóló.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés