ACNEWS

Belestünk a magyar sztárok bukszájába: irdatlan sok pénzük van

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Felfoghatatlan pénzeket keresnek az irigyelt magyar celebek, annyit, amit a hétköznapi ember sosem lát együtt.
Hirdetés
Ad image

Normális ember nem kutakodik más pénztárcájában. Attól még sokakat furdalhat a kíváncsiság: vajon mennyi pénzből tengődnek az irigyelt magyar celebek? Ennek járt utána a forbes.hu.

Kasza Tibi

Az énekes-műsorvezető tavaly majdnem 5 milliárd forintos (4,68 milliárd) forintos árbevételt kaszált az italporokat és fogyitablettát forgalmazó Manker Beauty céggel. A profitja tavaly 1,3 milliárd forint volt, ami teljes egészében a cégben maradt.

Majka

2023 legértékesebb magyar celebjének fő cége, a Dyma MM Kft. a tavaly decemberben zárult üzleti évében megdöntötte 2019-es rekordbevételét. Az ózdi rapper vállalata 384 millió forintot hozott a konyhára. Ezen kívül Majkának a zenélés is kifizetődő, korábban Curtisszel 6,5 millió forintot kapott egyetlen fellépésért.

Sebestyén Balázs

Ő még Majkánál is nagyobbat tudott robbantani az üzlet világában. Cége, a Phova Kft. idén rekordot döntve ugrotta meg a félmilliárd forintos határvonalat. A főtevékenységeként rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó vállalat ráadásul a tavalyi, 316 millió forintos bevételét duzzasztotta 503 millió forintra.

Rúzsa Magdi

A hármasikreit nevelő énekesnő csökkenő munkatempóját megérezte a cége, a Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft. is. A 192 millió forintos árbevétele 2022-ben 170 millióra, adózott eredménye pedig 67 millió forintról 48 milllióra csökkent.

Ördög Nóra

A TV2 sztárműsorvezetője férjével vezeti a Nekem a Balaton néven ismert cégét, ami tavaly 246 millió forintos árbevételt produkált. Ugyanakkor a nemrég bemutatkozó szépségipari vállalkozása, a Nora Beauty 94 milliós bevételt könyvelt el, ebből a profit 18 millió forint volt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés