ACNEWS

Benkő László fia Kóbor állapotáról: Mecky egy kemény csóka!

Nem jó, de nem is tragikus fejleményekről számolt be lapunknak Benkő László fia, aki közeli kapcsolatban áll a kórházban kezelt zenésszel.

Hirdetés
Ad image

Nem jó, de nem is tragikus fejleményekről számolt be lapunknak Benkő László fia, aki közeli kapcsolatban áll a kórházban kezelt zenésszel.

Az Omega legendás frontembere hetek óta az OTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján fekszik. A felesége, Zsóka hírzárlatot rendelt el az állapotáról, mégis sokan nap, mit nap újra és újra felteszik a kérdést, hogy mik a fejlemények. Lapunk most felkereste Benkő Balázst, aki bár nem tudott jó hírekkel szolgálni, mégis reményt ébreszthet a rajongókban.

„Nem igazán van mit mondani. Stabil az állapota és ennyi. Nagyon jó helyen van a Városmajori Kórházban, mindent megtesz érte a kórház személyzete. Nem rosszabbodott, de nem is javult az egészsége… stagnál. Bár az is jó hír, hogy nem fajult el a dolog. Mindenki vár, hogy mi lesz, Mecky egy kemény csóka. Többet senki sem tud, egyedül Zsóka tudna információkkal szolgálni” – mondta az AcNews megkeresésére Benkő Balázs.

Korábban egyébként a zenekar menedzsere, Trunkos András beszélt Kóbor Jánosról, és az együttes hangulatáról.

„A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek. Mikor utoljára beszéltem vele, akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni – mondta a menedzser a Fókusznak, majd arra is kitért, hogy nincs jó hangulat az együttes tagjai között. – Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi… nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza.”

Jól mutatja egyébként azt, hogy mennyire sokan szeretik Kóbor Jánost, hogy már világszerte jókívánságokat küldözgetnek neki ismert zenészek is. Nemrégen Klaus Meine, a Scorpions frontembere üzent videó formájában, amelyben zenésztársa mielőbb gyógyulását kívánja, valamint néhány napja Skóciából küldte el jókívánságait a Nazareth zenekar. Továbbá Mándoki László és Dieter “Maschine” Birr német zenész is támogatásáról biztosította a frontembert

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés