ACNEWS

Bérgyilkos lehetett Matthew McConaughey apja

A két színész nagyon jól kijön egymással / Fotó: Youtube
A két színész nagyon jól kijön egymással / Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

Az Oscar-díjas színész édesanyja és Woody Harrelson bűnöző édesapja között intim kapcsolat lehetett.

Pár napja röppent fel az a pletyka, hogy Hollywood két fényes csillaga, Matthew McConaughey és Woody Harrelson között testvéri kötelék lehet. A két színész nagyon jó baráti kapcsolatot ápol egymással, és észrevették, hogy különösen jól meg tudják érteni egymást.

Matthew McConaughey édesanyja kijelentése azonban teljesen felborzolta a kedélyeket: egy beszélgetés során ugyanis elárulta Matthew-nek, hogy ismerte Harrelson apját. Mindezt sokat sejtető hangsúllyal jelentette ki – írja a Daily Star.

További összefüggés lehet az is, hogy Matthew szülei éppen akkor váltak, amikor Harrelson bérgyilkos apja eltávozáson volt a börtönben. Később McConaughey szülei újra egymásra találtak, és újra összeházasodtak – ez volt a harmadik esküvőjük. A titkot tehát egyedül McConaughey édesanyja tudhatja.

Azonban, ha mindez igaz, akkor az azt jelenti, hogy Matthew McConaughey édesapja Charles Harrelson lehetett, aki hivatásos bérgyilkosként dolgozott egy texasi drogbárónak és  több ember meggyilkolásáért felelt, amiért az élete túlnyomó részét a rácsok mögött töltötte.

Mégis ki vágyik ilyen apukára?

Woody Harrelson bevallása szerinte még ő maga sem tudta, hogy valójában ki volt az az ember, akit gyerekkorában apának szólított.

Hét évvel Woody születése után, 1968-ban Charles elhagyta a családját, és soha nem tért hozzájuk vissza.

Időközben elítélték fegyveres rablás miatt, később gyilkosság miatt is.

Apja életútjáról mit sem tudva Woody Harrelson 1981-ben a híradóban meglátta Charles V. Harrelsont, ahogyan éppen a gyilkossági perét a tárgyalták. Woody megkérdezte az édesanyját, hogy éppen az apja perét látja-e a televízióban. Az asszony ezt megerősítette.

Ezután Woody figyelemmel kísérte apja tárgyalását, amíg 1982 decemberében életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Az elhidegülésük ellenére a színész elmondta, hogy az 1980-as évek elejétől kezdve próbált kapcsolatot tartani az apjával.

„Nem érzem, hogy jó apa lett volna, mert nem vett részt a nevelésemben” – mondta Woody Harrelson 1988-ban a People-nek.

„De arra emlékszem, hogy az apám az egyik legbeszédesebb, legolvasottabb, legbájosabb ember volt, akit valaha ismertem. Mégis, csak most mérem fel, hogy megérdemli-e a hűségemet vagy a barátságomat.”

Charles végül 2007-ben hunyt el a börtönben.

A két színészt azonban nem hagyja nyugodni a feltételezés, miszerint testvérek lehetnének, ezért DNS-teszten gondolkodnak, ami alapján bizonyossá válna a rokoni kötelék – írja a vg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés