ACNEWS

Berki Krisztián özvegye számára új kihívást jelent a karácsony

Berki Mazsi érthető módon egészen másként képzelte el az idei karácsonyt. Férje, Berki Krisztián tragikus halála után kislányával, szűk családi körben fogja tölteni az ünnepeket.

Hirdetés
Ad image

Berki Mazsi érthető módon egészen másként képzelte el az idei karácsonyt. Férje, Berki Krisztián tragikus halála után kislányával, szűk családi körben fogja tölteni az ünnepeket.

Nehéz, mégis reményekkel teli karácsony vár Mazsira: ez lesz az első ünnepe Berki Krisztián nélkül, ugyanakkor az első olyan szenteste, amire már emlékezni fog a kicsi lánya. Az özvegy megfogadta, hogy szeretne minden percet kihasználni, amit a gyermekével együtt tölthet – írja a Bors.

Az idei karácsony Mazsi számára más lesz, mint a korábbiak.

„Tavaly volt az első közös karácsony a kislányommal, ő volt számunkra az igazi ajándék. Az idén ez annyiban lesz más, hogy Emma most már jobban megérti a dolgokat, nagyon tetszik neki a karácsonyfa, a fények, a világító szarvas a csillag… Úgy gondolom, hogy jobban meg tudja majd élni az ünnepet, aminek nagyon örülök. Csak arra kell vigyázni, hogy a gömbök fent maradjanak a fán mert nagyon szeret pakolni” – mondta a napilapnak Mazsi, aki idén szűk családi körben fogja tölteni az ünnepeket, ráadásul egy számára új kihívással is szembe kell néznie.

„Örömteli várakozás, keserédes boldogság van a szívemben az ünnepet illetően, a karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez. Az asztalra sokféle étel kerül majd, megpróbálok egy nagyon finom kocsonyát készíteni, lesz emellett halászlé, sütök libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát, kolbászt… Édesanyám hoz töltöttkáposztát. A desszert almás pite, mákos pite és bejgli lesz. Csak győzzük megenni!” – tette hozzá az anyuka, akinek ez lesz az első karácsonya kislánya apja nélkül.

„Talán furcsa lesz ezt hallani, de egyfajta nyugodt melegség van most bennem. Az idei karácsonyt egészen másképp szerveztem, mint a tavalyit. Az elmúlt évben nagyon sokat, rengeteget dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet, a kislányommal a perceket, mint azt ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába! Idén megfogadtam, hogy másként lesz. A gyermekünk már nem lesz kisebb, nem lesz fiatalabb, és én nem szeretném elvesztegetni az időmet és a perceinket, amiket közösen, együtt tölthetünk. Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén” – fogalmazott a Borsnak Mazsi, akiben még továbbra is kavarognak a Krisztiánhoz fűződő érzései. Gondolatait azonban nem kívánta megosztani.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés