ACNEWS

Berki Mazsi a milliós mellét tolja, Szabó Zsófi meg a luxusruháit

Szabó Zsófi idős pasija állítólag nős, több gyermek apja/Fotó: RTL
Szabó Zsófi idős pasija állítólag nős, több gyermek apja/Fotó: RTL
Aranyásó celebjeink mintha csak a közösségi oldalon vetélkednének, hogy kinek futja drágább műmellre, luxuscuccra.
Hirdetés
Ad image

Napok óta Berki Mazsi gigantikus műmellétől hangos a bulvársajtó. A tavaly elhunyt Berki Krisztián exe már rég eldobta az özvegyik fátyolt. Gyorsan rátalált  dúsgazdag párjára, aki 100 milliós Mercedes terepjáróval, luxusruhákkal, műmellekkel kedveskedik neki. A hírek szerint Szabó Zsófi is dúsgazdag, nála sokkal idős párra talált. Állítólag egy arab milliárdos kedvese lett, akinek Magyarországon is vannak üzleti érdekeltségei. Mint azt az AcNews megírta, Zsófit a Facebookon az irigyei aranyásónak hívják.

„Zsófi a napokban tett közzé egy képet, amelyen egy cseresznye mintájú ruha van rajta, amely egyébként egy Dolce & Gabbana darab, a cég hivatalos oldala szerint 4950 euró, azaz közel 2 millió forint” – idézte a Blikk az egyik divatban jártas olvasóját. A lap megmutatta volna a luxusruhák fotóit, de Szabó Zsófi nem adott engedélyt a használatára, ám itt megnézhetik.

„Az elmúlt hetekben több olyan fotót töltött fel, amelyen drága darabok vannak rajta. Például egy közel négyszázezer forintos Dolce & Gabbana szandál, augusztus 20-án egy kilencszázezer forintot érő szintén Dolce & Gabbana-szett volt rajta. De a Dior márkát is kedveli. Onnan van a napszemüvege, amely 154 ezer forintba kerül, de a júniusi olasz nyaralásán, Positanóban hordott Dior táska viszi a prímet, azt 5700 euróért, azaz 2,2 millió forintért bárki megveheti”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés