ACNEWS

Berobbantotta a cukiságbombát az ismert magyar zenész

Hársházi Szabi dalszerző-producer, aki anno „Az élet dalos oldala" című zenés reality műsor egyik szereplője volt, új videoklipes dalával berobbantotta az újévi cukiságbombát. Mutatjuk!

 

Hirdetés
Ad image

Hársházi Szabi dalszerző-producer, aki anno „Az élet dalos oldala” című zenés reality műsor egyik szereplője volt, új videoklipes dalával berobbantotta az újévi cukiságbombát. Mutatjuk!

 

A klipben szereplő két kisgyermek imádnivalóan cuki.

„Az, hogy gyerekek szerepelnek a klipben az én ötletem volt. Hangulatánál fogva nekem két klip téma jutott eszembe ehhez a dalhoz, amikor ötleteltem. Vagy egy nyári helyszín, jó csajokkal, koktélokkal; vagy ez a kisgyerekes sztori. A nyárias témát kissé lerágott csontnak éreztem már az elejétől, ezért maradtam inkább a kisgyerekes koncepciónál. Remélem jól döntöttem ” – nyilatkozta az előadóként egyre népszerűbb alkotó, aki az elmúlt években írt már dalt többek közt Weisz Viktornak, Gájer Bálintnak, Dankó Szilvinek, Batánovics Lilinek, Kertész Ivánnak, és Gór-Nagy Erának is.

Hársházi Szabi 2020 évvége óta folyamatosan készíti saját dalait, amelyek hangzásvilágukban főként a '80-as, '90-es éveket idézik meg és jelen van azokkal a hazai zene csatornákon, valamint különböző rádiókban is. Idén tervezi megjelentetni első saját lemezét, erről már korábban többször, több helyen nyilatkozott.

 Az „Adja az ég” című dal az egymás melletti kitartásra bíztat. A Hársházi Szabi szerzemények – legyen szó más előadók által sikerre vitt vagy saját maga által előadottakról – egytől-egyig nagyon fülbemászóak, az új saját dal esetében sincs ez másképp.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés