ACNEWS

Berúgja az ajtót a tavasz, 21 fokos meleget hoz

Viszlát tél: 21 fokos meleggel érkezik a tavasz Fotó: Pixabay
Viszlát tél: 21 fokos meleggel érkezik a tavasz Fotó: Pixabay
Egy héttel korábban érkezik a tavasz, ezt a tamáskodók is azonnal meg fogják érezni, amint kiskabátban kilépnek az utcára.
Hirdetés
Ad image

Csak pislogunk, milyen jó idővel köszön be a tavasz, már a mai naptól. Nagyon enyhe időre lehet számítani a héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete holnaptól a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti – derül ki a met.hu előrejelzéséből.

Hétfőn fokozatosan mindenütt megszűnik a köd, a legtöbb helyen napos, fátyolfelhős idő várható, de a főváros tágabb környezetében és az Északi-középhegységben még a déli órákban is sok lesz a felhő. Csapadék is leginkább ezen a területen várható kisebb eső, zápor formájában. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, az Alpokalján meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12-19 fok között valószínű.

Holnap délután általában 15-21 fok közötti értékek valószínűek, nyugaton ennél pár fokkal alacsonyabb lehet. Csapadék általában nem valószínű, de a Dunántúlon egy-egy zápor előfordulhat. A délkeleti, keleti szél sokfelé megélénkül, néhol erős lökések is lehetnek. A hőmérséklet hajnalban általában 4-10 fok között alakul, de nyugaton és északkeleten ennél pár fokkal hűvösebb is lehet

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés