ACNEWS

Best of Me – avagy hozd ki magadból a legtöbbet!

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
"Korlátlan szépség az önbizalom jegyében!" – Vajon mi áll a hangzatos kijelentés mögött?
Hirdetés
Ad image

Slamovits-Horváth Beáta – az EverDerm Klinika tulajdonosa – szerint: „Az, hogy a maximumot kihozzam magamból emberileg és a külső megjelenésben is, számomra azt jelenti, hogy folyamatosan törekszem arra, hogy a legjobb változatát nyújtsam önmagamnak. Mind belülről, mind kívülről.”

A maximum kihozása magunkból azt jelenti, hogy nem elégszünk meg azzal, hogy csak átlagosak vagyunk. Minden tevékenységben, amit vállalunk, igyekszünk az abszolút legjobbat nyújtani, legyen az munka, család, szépség, karrier… A szépséget tekintve a maximum kihozása magunkból arra sarkall, hogy gondoskodjunk az arcunkról, a testünkről és a megjelenésünkről, hogy azok a legjobb formájukat hozzák. Annak érdekében, hogy önmagunk legjobb változatát mutassuk, az szükséges, hogy jól tudjuk érezni magunkat a bőrünkben. Hiszen ez az önbizalmunk és magabiztosságunk egyik alappillére.

Számos esztétikai és orvoskozmetikai eljárás áll már rendelkezésünkre. Ezek segítségével a maximum többé már nem csak álom lesz a külsőnket tekintve, hanem a mindennapi valóság. A kezelések látványos eredményeket nyújtanak rövid idő alatt. Így hatékonyan segítenek abban, hogy a bőr mindig fiatalos és sugárzó legyen. Gyorsan és hatékonyan javítják az arcbőr állapotát, csökkentik a ráncokat és segítenek megszabadulni a bőrhibáktól. Az EverDerm Klinika ezeket az eljárásokat kombinálva alkotta meg Best of Me arckezelését, amely egy egyedülálló, 9 lépésből álló bőrmegújító folyamat.

(Fotó: EverDerm)

A Best of Me arckezelés egy, az igazi luxus klinikákhoz illő bőrszépészeti eljárás. Arra koncentrál, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a maximumot hozza ki a vendégekből, kompromisszumok nélkül, a természetes szépség hosszútávú megőrzése és fokozása érdekében. A Best of Me kezelés-kombináció során a bőrszépészeti terapeuták célja, hogy teljeskörű és professzionális megoldást biztosítsanak arcfiatalítás terén a vendégek számára.

A kezelés azonnali, látványos, időhatékony megoldást jelent azok számára, akik rögtön, a kezelés végeztével önmaguk legszebb verzióját szeretnék látni. A kezelés-kombináció – többek között – teljeskörű arctisztítást, nyirokmasszázst, arcfeszesítést, mezoterápiát, LED terápiát, oxigénterápiát és szemkörnyékápolást tartalmaz.

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés