ACNEWS

Betegágyáról üzent Esztergályos Cecília: „Most egy darabig nem akarok semmit sem”

Kollégái vették át a 78 éves legenda szerepeit, amíg ő a sokadik csípő operációja után lábadozik.

Hirdetés
Ad image

Kollégái vették át a 78 éves legenda szerepeit, amíg ő a sokadik csípő operációja után lábadozik.

Akár hónapokra is eltűnhet a nyilvánosság elől Esztergályos Cecília! A 78 éves sztár hetekkel ezelőtt, egyik előadása után szenvedett súlyos sérülést, ugyanis egy rossz meghajlásnál kiugrott a csípője, ami miatt azonnal orvosi ellátásra szorult. A dívának hosszú hónapokra le kellett mondania a munkáit, ugyanis egy újabb műtét és rehabilitáció várt rá. Esztergályos azóta csöndbe burkolózott, azonban lapunknak sikerült művésznőt elérnie, aki kicsit mélabúsan és röviden, de üzent a  rajongóinak.

„Köszönöm a megkeresést, most egy darabig nem akarok semmit sem. A gyógyulásomra koncentrálok és a pihenésre. Majd két-három hónap múlva, amikor visszamegyek, akkor beszéljünk a szerepeimről. Addig sajnos nincs miről” – kezdte az AcNewsnak kicsit fáradtan az amúgy mindig életvidám művésznő, aki közel egy tucat darabban szerepel országszerte.

Az Újszínházban minden darabjába be kellett ugrania valakinek, ugyanis ott már hetekre, hónapokra elkeltek a jegyek a sztár előadásaira. Érdekesség, hogy az Újszínház művésznői mellett egy férfi színész és egy régen látott telenovella sztár is átvett egy-egy szerepet a Kossuth- és Jászai Mari díjas Cecíliától.

„Nagyszerű kollégák helyettesítenek, amíg nem gyógyulok. A Szomszédok sztárja Ivancsis Ilona a Császármorzsa, Brunner Márta a Sári bíró, Timkó Eszter a Hangemberek, Kéner Gabriella pedig a Zserbótangó című darabban ugrik helyettem. A Palacsintás királyban egy férfit játszom, így nem meglepő, hogy Viczián Ottó kollégám van helyettem addig. A József Attila Színházban azonban a Mici néni két élete addig nem megy, amíg nem tudok visszaállni. Azt mondták, ez nélkülem elképzelhetetlen, ami rendkívül jól esik. Remélem télen már játszhatom újra az előadást” – fűzte hozzá a művésznő, aki már alig várja, hogy újra a világot jelentő deszkákra léphessen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés