ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Betonba verte a TEK kommandó a 17 fős bandát Ercsiben

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A támadók pisztollyal, puskával husángokkal büntettek egy családot, volt, akit nyolc lövés ért, egy kisgyermek is kórházba került.
Hirdetés
Ad image

A TEK állig felfegyverzett kommandósai mentették meg Ercsiben Balog Attilát és családját a pisztollyal, puskával, husángokkal érkező támadóktól. Attilát így is nyolc gumilövedék érte, úgy néz ki, mint aki a háborúból tért haza. Ilyen brutális támadáshoz, mint ami őt érte, ritkán riasztják a rendőrséget.

Az életünket akarták elvenni

„Nyolc helyen ért lövés. Olyan emberektől, akik vagy 40-en voltak és az öcsém háza elé érkeztek – mesélte a Borsnak Balog Attila. Akinek az öccse, Zoltán a teraszon ülve döbbenten látta, hogy egyre többen jelennek meg a házuk előtt.

„Felszerelkezve, fegyveresen idejöttek és az életünket akarták elvenni. Itt ültem a teraszon és egyszer csak azt láttam, ahogy egyre többen vannak és jönnek az autók” – panaszolta Zoltán a lapnak. Szerinte a szedett-vedett hadsereg rá volt zabos. A támadók azt akarták  elérni, hogy vonja vissza az ellenük korábban tett feljelentését. „A 16 éves fiamat kifigyelték, majd megtámadták és a vasútállomáson ütötték őt öten. Amit fel is vettek, és ő könyörgött az életéért – idézi fel a borzalmakat Zoltán.

A kisunokám is megsérült

Balog János, Attila bátyja sem úszta meg a támadást, a térdén érte egy lövés. „Megtámadtak mindenkit itt az utcán. A fiam ablakát is betörték, ahol a kisunokám megsérült, azóta is fél, hogy ismét bedobják az ablakukat” – sorolta János. Másnap megérkeztek a TEK kommandósai, hogy begyűjtsék a a támadókat. Pillanatok alatt olyan rendet vágtak a hőbörgők között, hogy nyikkanni sem mertek.

„Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre Ercsiben, az Egressy utcában többen rátámadtak a családjára, és gáz-riasztó, valamint gumilövedék kilövésére alkalmas fegyverrel bántalmazták őket. Összesen 17 férfit állítottak elő, közülük 15-ot őrizetbe is vettek, elszámoltatásuk jelenleg is folyik” – közölte a lappal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés