ACNEWS

Betonba verték a rendőrök a brutális angyalföldi gyilkost

A gyilkosnak szikrányi esélye sem volt a menekülésre/fotó: police.hu
A gyilkosnak szikrányi esélye sem volt a menekülésre/fotó: police.hu
Az állig felfegyverzett rendőrök esélyt sem adtak a férfinak a menekülésre, aki egy pitiáner hiba miatt bukott le.
Hirdetés
Ad image

Az ötödik napja menekülő T. Róbert Dániel kedd reggelre kitörölte a közösségi oldalairól – a Facebookról és az Instagramról – M. Petrával közös fotóit, az őt sértegető, gyalázó üzeneteket, kommenteket is. Ez vezethette nyomra a rendőrséget – írta a Blikk.

Tény, hogy a 36 éves T. Róbert volt a legismertebb bűnöző Magyarországon, köszönhető a körözési fotóinak. Amikor kiderült, hogy a gátlástalan gyilkos a Római parton van, az öt napos hajtóvadászat véget ért. A BRFK bevetési osztályának speciális kiképzésű nyomozói esélyt sem adtak neki a menekülésre.

Annyi már bizonyos, hogy a férfi végig Budapesten bujkált, már a gyilkosság másnapján látták őt Angyalföldön, a Szent Mihály Plébánia körüli utcákban. A telefonját kikapcsolta, bankkártyáját nem használta, a nyomozók előtt is ismert családi-baráti kapcsolatainál nem jelentkezett.

Az is kiderült, hogy T. Róbert Dániel az Angyalföld-Margitsziget-Római part tengely körül mozgott, mivel a futás volt a hobbija, könnyen elvegyült ott. Egyelőre csak sejteni lehet, hogy a tragikus sorsú barátnőjét, M. Petrát féltékenységből verhette agyon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés