ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Biden élete bakija: Putyinként mutatta be Zelenszkijt

Biden / Fotó: Shutterstock
Biden / Fotó: Shutterstock
Joe Biden Putyin elnökként konferálta fel Volodimir Zelenszkijt, Ukrajna elnökét, amin ő és a diplomaták kínosan mosolyogtak.
Hirdetés
Ad image

Élete legnagyobb bakiját követte el az amerikai elnök, amikor a NATO-csúcstalálkozón eltévesztette az egybegyűltek előtt az ukrán államfő nevét. Olyannyira, hogy a halálos ellensége, Putyin nevét mondta rá. Hogy az amerikai elnök nem százas, azt eddig is tudtuk, de már átlépte azt a határt, ami nem szórakoztató, hanem nagyon kínos.

„Most átadom a szót Ukrajna elnökének, akinek a bátorsága éppúgy megvan, mint az elszántsága. Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr!” – Azzal Joe Biden elindult a helyére. Majd kapcsolt, hogy amit mondott, az több mint durva. Hogy mentse a menthetőt, visszalépett a mikrofonhoz, és így szólt. „Putyin elnök úr? Meg fogjuk verni Putyin elnököt. Zelenszkij elnök úr! Annyira arra koncentrálok, hogy legyőzzem Putyint. Van miért aggódnunk miatta. De mindegy is, elnök úr!” A Guardian szerint a megjegyzésre hangos sóhajtásokkal reagáltak a teremben jelenlévő tanácsadók és katonai diplomáciai képviselők.

A történtek ellenére Joe Biden továbbra is kitart az elnökjelöltség mellett. A legalkalmasabb személynek nevezte magát arra, hogy induljon a választáson. Hangoztatta, hogy egyszer már sikerült legyőznie Donald Trumpot és ezt újra meg fogja tenni – adta hírül az MTI.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés