ACNEWS

Nézze, ahogy Biden keze Eva Longoria keblére csúszik – videó

Fotó: wikimedia.org /Gage Skidmore from Peoria
Fotó: wikimedia.org /Gage Skidmore from Peoria
Az elnöki mozdulatok nagy felháborodást váltott ki az interneten.
Hirdetés
Ad image

Az Eva Longoria által rendezett új film premierjén az amerikai elnök beszédet mondott a színésznő tiszteletére. Keze vészesen közel csúszott Eva melléhez. Ez felháborodást váltott ki az interneten.

Ez baklövés volt! A hollywoodi Eva Longoria Washingtonban mutatta be új filmjét, a „Flaming Hot”-t. Ez volt az első alkalom, hogy rendezett. Joe Biden amerikai elnök beszédet mondott a hollywoodi sztár tiszteletére. Mozdulatai nagy felháborodást váltott ki az interneten.

Joe Biden egyszerre két hibát is vétett. Először egy mondattal, amiért csúnya kritikákat kap. Annak hangsúlyozására, hogy ő és a színésznő milyen régóta ismerik egymást, Biden azt mondta: „Ő 17 éves volt, én 40.” Ez látszólag nem nagyon zavarta a színésznőt. A neten viszont sokan felháborodtak. Az egyik komment így szól: „Te perverz vénember.”

De ez még nem minden. Amint a szónoki emelvény előtt összeölelkeztek, Biden keze Eva Longoria bordaívére csúszott, és veszélyesen közel került a melléhez, oldalt végig is simította. A hollywoodi sztár elegánsan megfogta Biden kezét, és elvezette. A protokoll szerint ölelést nem is terveztek.

„Joe Biden tapogatta Eva Longoria melleit – fizikailag el kellett távolítania a kezét” – írja egy kommentelő. Mások „hátborzongatónak”, „gusztustalannak és undorítónak” tartják Biden manuális hancúrozását. Egyesek szerint ugyan kínos volt – de nem kell minden kínos mozdulatot szexualizálni – irja a blick.ch

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés