ACNEWS

Biden kutyája terrorizálja a Fehér házat

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az elnök kutyája, már 10 alkalommal megharapta a hivatal személyzetét. A háziállatnak most újabb kiképzésen kell részt vennie.
Hirdetés
Ad image

Joe Biden amerikai elnök kutyája négy hónap alatt több fehér házi alkalmazottat is megharapott. A tettes neve Commander (Parancsnok), egy kétéves németjuhász.

Az esetek egy megszerzett titkosszolgálati dokumentumokból derültek ki. A leghevesebb harapásos támadás novemberben történt. A titkos szolgálat egyik tisztjét kórházba kellett szállítani kezelésre. A férfinak súlyos sebek keletkeztek a karján és a combján. Néhány héttel később a németjuhász újra lecsapott! Megharapta egy másik titkosszolgálati ügynök kezét, még a karját is eltörte. A jelentések szerint, Biden részben még hibás is volt, mert egy családi moziesten felügyelet nélkül elengedte a kedvencét. Egy hónappal később az állat hátba kapott egy biztonsági technikust is.

Ezen kívül voltak más incidensek is, amelyek közül néhány még az elnök családját is érintette. A 2022 szeptemberétől idén januárig dokumentált támadások száma azonban valószínűleg nem teljes. Biden előző kutyája, Mayor (Polgármester) is hasonló viselkedést mutatott. Ő 2021-ben harapta meg a személyzet különböző tagjait. Végül a kutyát a család barátainak adták át – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés