ACNEWS

Biden lefagyott, Obama indította újra – VIDEÓ

Joe Biden / Fotó: Shutterstock
Joe Biden / Fotó: Shutterstock
Biden annyira lefagyott az eseményen, hogy Barack Obamának kellett levezetnie a színpadról a szombat esti kampány-adománygyűjtés végén.
Hirdetés
Ad image

A kínos pillanatra azután került sor, hogy Biden és elődje 45 perces interjút adott a Peacock Színházban a műsorvezető Jimmy Kimmelnek.

Amikor a két elnök felállt a tapsra, Biden 10 másodpercig meredten állt, mint aki lefagyott, szeme a tömegre szegeződött, amíg aztán Barack Obama meg nem fogta a csuklóját, és le nem vezette a színpadról.

A Biden-kampány több mint 30 millió dollárt gyűjtött össze az eseményen, amelyen olyan hollywoodi hírességek vettek részt, mint George Clooney, Julia Roberts és Barbra Streisand.

A jegyek ára 250 és 500 ezer dollár között mozgott. A 30 millió dolláros bevétel – a jelentések szerint ez a legtöbb, amit demokrata jelölt valaha is összegyűjtött egyetlen éjszaka alatt – egy olyan időszakban jött össze, amikor Biden kampánya kétségbeesetten próbálja eltompítani Donald Trump volt elnök adománygyűjtő lendületét – írja a New York Post.

A Fehér Ház reagált a videóra, azt állítva, hogy „ismét úgy tesznek, mintha az elnök, aki néhány másodpercre befogad egy tapsoló tömeget, rossz lenne”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés