ACNEWS

Biden egy háborús hőst hagyott cserben – VIDEÓ

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Joe Biden megint ultrakínos helyzetbe hozta magát. Komolyan szükség lenne egy szakemberre, aki a nap 24 órájában fogja az elnök kezét.
Hirdetés
Ad image

Kedden a Fehér Házban kitüntettek egy háborús hőst, a 81 éves éves Larry Taylort Becsületrenddel, a vietnami katonai szolgálatáért. Az idős veteránt, az amerikai elnök, Joe Biden tüntette ki. Miközben az egykori helikopterpilóta szemében gyűltek a könnyek az amerikai elnök a ceremónia közepén elhagyta a pódiumot, és sietősen átvágott a tapsoló közönségen.

A taps persze nem az ismét ide-oda kóválygó elnöknek szólt, hanem Taylornak, akinek még nem ért véget dicsőítése. Egyedül maradt, kissé tanácstalanul…

Nem ez volt az első alkalom, hogy Biden furcsán viselkedett egy nyilvános szereplésen. A hadsereg egyik tagja szerint Biden nem tisztelte az egykori katonát. Egy másik kommentelő, Taylor egyik elhunyt bajtársának lánya így fogalmazott: „Gyűlöli a hadseregünket. Mi a baj Bidennel? Folyton azt mutatja, hogy nem tiszteli a katonáinkat”.

Biden a múltban már többször okozott fejfájást a körülötte levőknek. Többször is gondjai voltak a beszédei szövegével, ezért csapata súgópuskával látta el. Felejthetetlen az a szereplése is, amikor egy már elhunyt politikus után kutatott a közönségben.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés