ACNEWS

Billie Eilish: „Doktorim lehetne maszturbálásból”

Billie Eilish / Fotó: Shutterstock
Billie Eilish / Fotó: Shutterstock
Billie Eilish kendőzetlenül vallott a maszturbálásról és a szexről. Az énekesnő szerint rendkívül fontos a téma, hogy nyíltan tudjunk róla beszélni.
Hirdetés
Ad image

A 22 éves énekesnő Billie Eilish a szexualitásáról, a szexhez és az önkielégítéshez való viszonyáról vallott kendőzetlenül a Rolling Stone magazinnak. Az interjú egyik kérdése az volt, hogy mégis mit csinál, amikor nem dolgozik, megpróbál-e kikapcsolódni, ellazulni. Erre a sztárok bevett válasza általában az, hogy meditálnak, edzenek, a szeretteikkel vannak. Nem úgy a 22 éves világsztáré. Aki közölte, hogy szexel, vagy ha erre nincs lehetősége, magához nyúl. „Alapvetően, amikor csak tehetem, a szexről beszélek. Szó szerint ez a kedvenc témám. Nőként azonban azt vettem észre, hogy sokakat furcsán érint, ha felhozom. Az emberek annyira furcsán érzik magukat, ha egy nő arról beszél, hogy elégedett a szexualitásával és képes róla kommunikálni” – kezdett bele Billie Eilish.

Elmesélte, hogy ugyanilyen fontos számára, hogy a maszturbálásról is nyíltan lehessen beszélni, ami méginkább tabutéma a nők számára. Billie Eilish azonban állítja, hogy a teste felfedezése és annak élvezete önbizalmat adott számára. Sőt, azt is elárulta, hogy szeret tükör előtt magához nyúlni. Ez ugyanis neki, aki egész életében testképzavarral és étkezési problémákkal küzdött, nagyon sokat segített a gyógyulásban. Megtanulta szeretni a testét. „Nagyon hasznos, ha a tükörbe nézel és ki tudod mondani, hogy ‘milyen jól nézek ki ma’. Elsötétítheted a szobát, felvehetsz egy ruhát és egy olyan pózt, amiben kívánatosnak, szexinek érzed magad.” – tanácsolta, s hozzátette: „Doktori diplomám lehetne maszturbációból.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!