ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bíróság elé rángatja Győzikét az apja, Zsolti lesz a tanú

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Nem hagyja szó nélkül a celeb rágalmait az édesapja, kijelentette: jogi következményei lesznek annak, amit Győzike vele művel.
Hirdetés
Ad image

Szégyenszemre bíróságra megy a fia, Győzike miatt, mert idős korára nem ilyen botrányos életre vágyott idősebb Gáspár Győző, vagy ahogy Nógrádban ismerik: Győző papa. Akiről saját fia, Győzike ország-világ előtt terjeszt rágalmakat, miközben mocskolja a testvérét, Zsoltit is.  

„Jogi következményei lesznek annak, amit velem tett!” – jelentette ki Győző papa. Ugyanis – mint azt az AcNews megírta – elege lett a fia hazugságaiból. Győzike azt állította Lékai-Kiss Ramóna műsorában,  hogy a 72 éves édesapjának nem kellene a huszonéves barátnőjét mutogatnia. Azzal vádolta meg Győző papát, hogy a másik fiával, Zsoltival folyton ellene áskálódnak, keresztbe tesznek neki.

„Tisztelem és szeretem őt, de nem akarok vele kommunikálni. El tudtam őt engedni. Azért kellett elengedni, mert ő a testvérem, egy szemét, aljas ember… ezekről én nem beszéltem, de tegnap olyan lelki beteg voltam, azért, mert megint olyat tett, amit tett. A testvérem kihasználta azokat a dolgokat, amiket én felépítettem az életemben” – szidta Győzike a testvérét, Zsoltit a TV2 Titkok Ramónával című műsor felvételén.

Vele már beszélni sem lehet

„Fogalmam sincs, hogy a fiamnak mi a baja velem – szögezte le Győzi papa a Borsnak. – De nagyon felháborít, ahogyan engem abban a riportban beállít. Annyit fűznék még hozzá, hogy szégyelld magad fiam, ha egyáltalán még tudod, mi az a szégyenérzet! Ugyanakkor ennek a históriának itt nincs vége! Jogi következményei lesznek annak, amit velem tett! – üzente Kiss Ramóna tévéműsorában Győző papa. Ahol vélhetően Zsolti lesz a tanú. Persze, nem kell a családi szennyest egy ország előtt kiteregetni, meg is lehet ezt beszélni. Csakhogy Győző papa túl jól ismeri a fiát, szerinte nem ez lehetetlen vállalkozás.

„Sajnos vele beszélni már nem lehet, mert csak ordít és hisztériázik, bármikor, bárki próbálja nála szóba hozni, hogy békésen is lehetne rendezni a problémákat. Sajnos azt látom, hogy nálunk már soha nem lehet béke, mert Győző a békében nem érzi jól magát – magyarázta a Borsnak idősebb Gáspár Győző.

Zsolti tiszteli apja kérését

Gáspár Zsolti viszont kiáll a 71 éves édesapja és új párja mellett. “Édesapánk igenis egy hagyománytisztelő ember, aki egy életen át, rajongva szerette az édesanyánkat. (…) Soha nem fogja őt elfelejteni és soha, senki nem helyettesítheti őt a szívében. Ezt Győző is pontosan tudja” – magyarázta a Borsnak Zsolti.

“Nem is értem, mi ez a görcsös, hagyományokhoz ragaszkodás. Az idő halad, a világ változik és nekünk romáknak sem szabad ezekkel szembe menni. Arról nem beszélve, hogy apánknak joga van a boldogsághoz” – folytatta Zsolti. “Apám kérésére nem szeretnék sokat elárulni a hölgyről, aki az élettársa lett, mert bár Győző állítja, hogy mindenfelé büszkélkedik, ez valójában nem igaz. Csendesen élik az életüket és egy nagyon jóravaló asszonykáról van szó” – tette hozzá Zsolti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés