ACNEWS

Biztató hírek: javult Sallai Nóra állapota

Archív. Fotó: TV2
Archív. Fotó: TV2
Biztató hírek érkeztek a kórházban ápolt, súlyosan sérült színésznőről: már önállóan lélegzik és egyre többször nyitja ki a szemét.
Hirdetés
Ad image

Végre jó hírek érkeztek az autóbalesetben megsérült, kórházban fekvő Sallai Nóra állapotáról,  már képes az önálló légzésre, egyre többször nyitja ki az egyik szemét néhány pillanatra. Bár még hetekbe telhet, mire teljesen a tudatánál lesz, a családtagok végre bizakodhatnak, hogy van remény a felépülésére.

Több mint két hete már, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán. Mint ismert, szeptember végén súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben. A karambolnak szörnyű tragédia lett a vége. A brutális erejű ütközés során Nóra ötéves kisfia, Bende olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy már a helyszínen újra kellett éleszteni. Bár az orvosok mindent megtettek érte, pár nap múlva meghalt.

Az orvosok több műtétet hajtottak végre Nórán, s most arra várnak, hogy felébredjen. Családja valamint néhány barátja naponta látogatja őt, aggódva érte. A férje a múlt héten azt nyilatkozta, a felesége kicsit jobban van. De még mindig súlyos az állapota, és hosszas rehabilitáció vár rá.

„Bár tényleg a javulás jelei láthatóak, még mindig válságos Nóri állapota – mondta a blikknek egy informátor. – Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális. Azt mondják az orvosok, hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér. Most erre várnak, aztán, ha már Nóri ébren van, tudják felmérni a további sérüléseket… Ezután lehet folytatni a kezelését, kiírni az esetleges újabb operációkat és a rehabilitációt. Az viszont jól látszik, hogy Nóri erős, kitartó és nagy benne az élni akarás.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés